/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 501.
    +18 -34
    Lisedeki son 2 senem karı kız gibiş sokuş şeklinde geçmedi tabikide. Biryandanda ders çalışıyordum. Kimya'ya çok büyük bir ilgim vardı.Üniversitede orta doğu teknik üniversitesi istiyordum.

    Bazı liseli panpalarımın kulağına küpe olsun. Hayat sadece gibiş sokuş karı kız değil, eğer paranız, düzgün bir işiniz olursa zaten karılarda gelir.Tek yapmanız sabır sabır sabır. Neyse konu dağılmadan devam ediyorum.

    Üniversite sınavına 1 hafta kala ders çalışmayı bırakdım.Şu bar benim bu bar benim gezdim durdum. Sürekli kızlarla muhabbet kuruyordum.Ben birşey yapmıyordum onlar kendi geliyordu. Eskiden beni iten kakan süreklş dalga geçen binler şimdi zütümden ayrılmıyor, şuraya gidelim, şunu yapalım gibisinden teklifler sürüyorlardı. Hepsinede genelde gibtiri çekiyordum.

    Tek dostum vardı oda Ozan

    Ozan eli yüzü düzgün bir kız bulmuşdu ve ona gerçekden sadıkdı. Hiçbir kıza yan gözle bakmıyordu. Mükemmel bir ilişkisi vardı.Ama her güzel şeyinde bir sonu vardır. Onuda ilerde anlatıcam konu çok dağıldı.

    Sınavım beklediğimden iyi geçti. Büyük ihtimal istediğim okula gidecekdim.O mutlulukla birkaç bar daha gezdim. içdim deliler gibi, tabikide o gece haşmetlimide mutlu ettim tabiki.
    ···
    1. 1.
      +8
      ozanın sevgilisinide gibecen sonra ozan sana küsecek sonra barısacaksınız amk romalı alagavatı
      ···
    2. 2.
      +8
      Rez. Ama bana bak dıbını yolunu giberim artık çıkdı değil çıktı
      ···
    3. 3.
      +1
      Sıçtın batırdın dıbına koydun hikayenin
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster