/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +140 -42
    insanlar en iyiyi bulana kadar devamlı gelişmeye bir üstünü çıkarmaya meyillidir. Bakın iphone7 çıkıcak yakında , iphone sürekli gelişiyor sürekli güzelleşiyor. Her bir çıkanı diğerini tarihe gömüyor, insanlara iy takum dedirtiyor.

    insan doğasındada bu böyledir yeni nesilin bir çoğunda 20yaş dişi bulunmaz neden çünkü gerek yok. Bunlar mükemmele en yakın nesildir. Evrim hep vardır ve ileriye gider.

    Sözlüğe gelirsek başta dandik 1.nesil yazarlar bilgisayar kullanmasını yeni öğrenen insanlar vardı, 2 geldi 3,4,5... En son serkan inci reyisimiz aşkımız ❤️ kimsenin yapmadığı bir devrim yapıp yeni tasarımı ve 10. Nesili getirdi. Yeni tasarım sürekli güncelleniyor telefonlara uygulanıyor. Hangi sözlüğün app i var haa? Sorarım size!! Sadece inci sözlüğün. Başka sözlüklerin yeni tasarıma tepkisi de malum alışamadılar geri kafalılık ettiler isyan edip ağladılar.. (isim veremem kusura bakmayın..)

    Ve tabiki kaliteli yazarlar , en kaliteli içerik çıkaranlar, en rahat en güzel ortamda, tasarımda yazan yazarlardır.

    Bu kagetorize edilmiş müthiş sitede bu yeni düzenin kucağına doğmuş nesilin eski kafalılar tarafından kıskanılıp hor görülmesi çok normaldir..

    iyiler kıskanılır!!

    Yaşasın önüncü nesil!!
    ···
   tümünü göster