/i/Teknoloji

  1. 1.
    +1
    zaten biz Türk'ler onu gibtir et bunu gibtir et bu senin ne işine yarayacak sanki amk diye diye. Her Türlü ilki başarıyı ecnebiye yaşattık. Ecnebi ırk özelliği olarak Türkten daha akıllı zeki diye bir şeyde yok. Bizden aya ayak basan bir adam yok. biz hep kendimzi ezik, çekingen düşünmekten aciz insanlar olarak yetiştirelim. El alem her gibime yetişsin her şeye atılsın. her taku ilk yapsın icat etsin keşfetsin denesin. sorun yaratsın çözümünü bulsun. para kazansın. refah seviyesini yükseltsin. gerçi düşünmemizi bekleyende hata dünyanın en fazla bor rezervi memleketiimizde çıkartıp işleyen bak bunu böyle yaptım şu gibe yarayacak artık diyen bir adam bile çıkmadı yıl 2016.
    ···
    1. 1.
      0
      kardes bi arkadas yasam anlayisina gore degisir demis, hakli bizim yasamdan anladigimiz bu. hayatin bizim bildigimiz olculerde olusmasi icin, karbon, oksijen ve su olmasi sart gibi gozukuyor. cunku bildigimiz hayatin yapitasi olan amino asitler bu sistemle calisiyor. amino asitler de dunyaya ozgu degil, uzay amino asit kayniyor. tamam arsenikte yasayan bakteriler de var ama temel olarak hepsinin yapi tasi ve mekanizmasi ayni. ama bu uzayda hayat oldugu gercegini degistirmiyor. evren cok buyuk ve yasam sartlarina elverisli daha milyonlarca gezegen oldugu bunlarinda cogunda yasam oldugunu inkar etmek sacmalik. en basitinden, sen olabildiysen daha baska canlilarin da olabilecegi agibar.
      ···
    2. 2.
      0
      ablacım boşversene vazgeçtim gibeyim uzayını ben çok fena aldatıldım. hatırlamadığım bir anda yazmışım uzun uzun. aklıma geldi yine gibeyim diyorumsadece karbon oksijen beynim almayacaktı okumadım k.b.
      ···
   tümünü göster