/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +69 -1
    Burada kesinlikle Tolga Çevik'in yeteneklerine birşey demiyorum.Önemli olan başka davranışları. Yoksa , efsane bölümleri ,

    Salih Kalyonlu, Sarp'lı, Hakan Yılmazlı bölümlerinde, efsane rollere bürünmüştür.Ama hatırlayın neden hep yanında partneri olduğu zaman efsane bölümler oluyor?

    Çünkü Tolga Çevik, sahnede tekken , çıkan seyirciler rol yapamadığı için, sahnede nefes alamıyor. Sürekli konuştuğu için, düşünme zamanı az oluyor.

    Devam ediyorum.

    Tv8de çok başarılı bir program olunca, Trt bu programı satın aldı.

    Hatta ilk bölümünde Tolga Çevik, gereksiz biri vardı onu şutladık diye repliği vardı.

    Hatta Salih Kalyonun bir röportajından alıntı yapayım ;

    Tolga Bey sizden habersiz Sinan Çetin’le mi anlaşma yaptı?

    - Tolga, Sinan Çetin’le yani Plato Film’le bir anlaşma yapmış. Ve Plato Film’in yaptığı bu sözleşmede "Ben alırım, satarım, bu programı başka yerde kullanırım, reklamda da kullanırım, ’Komedi Dükkanı’nı her yere satarım, her şekliyle kullanırım ve size artık bundan bir ödeme yapmam" gibi maddeler vardı. Bu resmen kölelik anlaşmasıydı. Bizim hiçbir hakkımız yoktu. Bu kardeşimiz uyanıklık yaparak bir şekilde işi üzerine geçirmişti. Bütün bunları Tolga’ya söyledim. Ben ona yardımcı olmaya çalıştım, o ise... Neyse boşverin...

    Nasıl yardımcı olmaya çalıştınız?

    - Sinan Çetin’in hazırladığı anlaşmayı gösterip, "Bak Tolga, bu adam her şeyi ile bu projeyi satın alıyor. Bu işin eser sahibi biziz, bu adam üstüne alıyor. Senin baban avukat, git bu sözleşmeyi ona göster, yanlış yapıyorsun" dedim. Gitti babasına gösterdi, beş bölüm sonra da jenerikte "Konsept sahibi Tolga Çevik’tir" diye yazı çıktı. Meğer biz arkadaşa fikir vermişiz. Bundan sonra ben hangi davanın peşine düşeceğim, ne davası? Bu bana yakışmaz. Bir iş severek yapılır. Bana fazla para verselerdi, aynı sevgiyle bu işi yapabilecek miydim, hayır... Bir sürü arkadaşım beni eleştiriyor, "Tam para kazanacağın zaman bu iş bırakılır mı? Duyguyla işi karıştırma, al paranı geç" diyorlar. Ama ben tiyatro yapıyorum ya! Ben duygularımla yaşıyorum. işadamı ya da tüccar değilim ki. Her şey para değildir. Al işte, yapmıyorum da ne oldu? Öldüm mü, battım mı? O arkadaş da şimdi çok para kazanıyor, ne oldu, çok mu mutlu?
    ···
   tümünü göster