/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +176 -9
    bu haberi görünce içime su serpildi beyler ava giden avlanır hesabı ileriyi düşünemıyorlar ve kendi kazdıkları kuyuya kendıleri düştü
    ···
    1. 1.
      +15 -62
      icini gibeyim senin. baska ulkelerde bomba patladikca icime su serpildi, sevindim bilmemne, ondan sonra da turkiyede patlayinca "belcika neden sessizsin terore".
      ···
      1. 1.
        +24 -3
        Mal önce Türkiyede patladı o bomba ve belçika sessiz kalmak bir tarafa terör örgütüne kucak açtı.
        ···
      2. 2.
        +14 -16
        ya bi gibtir git amk mali. belcikanin cok mu gibinde lan teror orgutu. harbi amk kendinizi hint kumasi gibi nimetten sayiyosunuz. turkiyenin ic meselesi pkk. sen ne yaptin ira icin eta icin amk mali. belcika kurt dernegine de izin verir, ulkucu dernege de izin verir, kanunlari cignemeyen herkes istedigi gibi kendini ifade edebilir. harbi turkiyeyi dunyanin merkezi saniyosunuz. napacakti lan adamlar ulkenin ortasinda cadir yakilmasina musade mi edecekti.
        ···
      3. 3.
        +9
        Öküz dıbınakoduğum. biz eta ya çadır kurması için izin mi verdik?
        ira için yer mi ayırdık dıbına koduğumun malı.
        içinizi gibim sizin. Özellik le de senin.
        içiniz hain amk.
        Başkalatının taşağı ağzınıza şirin geliyor.
        Sen teror örgütü olarak kara listeye alınmış birine kucak açar, tedbir almazsan senin dıbına konulduğunda da offf iyi oldu derim.
        Bukadar basit amk ineği.
        Lan züt herif türk, kürd derneği ile teror listesindeki bir terorist grup aynı şey mi?
        ister anla ister yine ikiyüzlülük yap gibimde değilsin.
        iyi olmuş amk. Sizinki can da bizimki patlıcan mı.
        Şimdi gibtir git.
        ···
      4. 4.
        +6
        Amk ülke bunun gibi cahil hayinlerle dolu. PKK tüm Avrupada kara listededir, aynı Işid gibi bir terör ögütü sayılır. Şimdi bizim hükümet Işid çadırı açılmasına izin verirse tüm Avrupa bağırmaz mı amk malları napıyonuz diye? Ki bizim tüm halk da ayaklanıp yıkarız o çadırı. Ama bu avrupalıların hangisi gidip PKK çadırına tepki gösterdi? Çok seviyosan yürü git Belçikaya medeni (!) bir birey ol da ülkeden hayin eksilsin amk malı.
        ···
      5. 5.
        +2
        panpa pkk yı terör örgütünden saymıyo ki bu ipneler onlara göre kimliği elinden alınmış, haklarını arayan özgürlükçü demokratik helöleleölöö mk..
        ayrıca belçika da fransa gibi turkiye yi pek sevmez, müslümanız bi kere, insan hakları, özgürlük vs yok. diye baktıkları yarı ortadoğu ülkesiyiz. Belçika da da bisürü keko türkler ya da pkk lılar var. Kısaca bizi çok sevmezlero yüzden umurlarında değiliz. Konu biraz dinler arası ve avrupa birliği ülkeleri dayanışması vs.
        ···
      6. 6.
        +2 -4
        simdi sana ana baci duz giderdim, bunu da isterdim ama sadece hirsimi almama yarardi, o yuzden sana hakaret etmeden anlatacagim. senin aldigin egitimin kalitesi, uzerinde etkisi olan medyanin, toplumun etkisi senin tercihin degil. anlamayacagindan da eminim ama olsun, tarihe not duselim.

        ben de senin gibi bir vatandasim, ne hainlikle ne de atfettigin diger sifatlarla bi alakam yoktur. olmasi da mantiksiz cunku bana bir faydasi olmaz. seninle niyet konusunda da farkli degiliz, istediklerimiz ayni ama senin olayi analiz etme bicimin hatali.

        belcika insanlarin oyle bagris cagris biseyleri savundugu, insanlarin kamplara ayrildigi, bolundugu, turkiye gibi sorunlari olan bir ulke degil. belcika insanlarin hadi hep beraber bunu savunalim, hadi suna kucak acalim diyen bir dernek de degil. her devletin olmasi gerektigi gibi insanlarin huzur icinde yasamasi icin kurulmus bir organizasyon ve kurallari pkkdan cok daha once belirlenmis temeller uzerinde kurulmustur. burada devletin neye nasil mudahale edecegini sadece kanunlar belirler. ve burada yasayan turkler de dahil bu kanunlarla guvence altina alinmistir.

        belcika pkkyi teror orgutu olarak gorur ve pkk olarak hicbir eylem yapmasina musade etmez. ama kanunun izin verdigi olcude faaliyet gosteren bir dernegin pkknin eylemlerini desteklemesini de engelleyemez. eger bunu yaparsa kanunda bir keyfilik olusur ve ilerde turkiye gibi her iktidarin kendi kanunlarini koydugu bir ulkeye donusebilir.

        belcika sadece pkk nin fikirlerini benimseyen derneklere musade etmiyor, seriati destekleyen, escinsel evliligi destekleyen, asiri hristiyanligi destekleyen, irkciligi destekleyen kisacasi toplumun cogunluguna ters dusecek fikirleri destekleyen derneklere de musade ediyor. cunku belcika devletinin gorevi fikirlerin dogrulugunu veya yanlisligini tespit etmek degil, faaliyetlerin kanun cercevesinde ve huzuru bozmadan yurutulmesini saglamak. bu arada belcikada turklerin yasadigi her koyde turk ve islam kulturunu yayma dernekleri ve ulku ocaklari da mevcuttur.

        simdi gelelim mesnetsiz ve tutarsiz suclamalarina. icimiz neden hain olsun ve biz kimiz? icimizin hain olmasinin bana ne faydasi olur ve ayrica bir vatandasin icinden geldigi, kulturunu aldigi ulkeye kin beslemesi ne kadar mantikli ve bana ne faydasi olur? yanlisa yanlis demek, ulkenin dogru yola gelmesini istemek ihanet midir? bence asil sorunlu olan senin ihanet/hainlik tanimin. belki farkli fikirleri anlamaya calissan sen de bugun insanlarin bagir cagir biseyleri savunmaya calistigi, surekli mucadele icinde hissettigi sorunlu bir ulkenin vatandasi olmazdin.

        turkiye her ne kadar benim vatanim olsa da, turkiyeyi ne kadar sevsem de, yanlisa dogru demek gibi bir kotulugu ulkeme yapmak istemem. evet biz sorunluyuz, evet biz hataliyiz, evet biz geri kalmisiz.bu sana gore bati hayranligi olabilir ama bana gore sadece gercekci olmak. lafla peynir gemisi yuruseydi emin ol ben de ulkemi yere goge sigdirmazdim. ha bu arada ben bunlari burada kendi vatandasimla acik yureklilikle konussam bile yabanci birisi ile konusurken butun olumsuzluklara bir bahane bulmaya ve ustunu ortmeye calisiyorum, emin ol.

        bence biz siz kavramini gozden gecir. benim gozumde biz guven huzur icinde yasamak isteyen masum insanlar, siz demiyorum onlar da barbarca ve alcakca eylemlerle bu huzuru bozmaya calisan insanlar.
        Tümünü Göster
        ···
      7. 7.
        +1 -2
        ULAN HUUR EVLADI O INSANLARIN NE SUÇU VAR
        ···
      8. 8.
        +1
        Güzel kardeşim pkk birleşmiş milletlerin terör örgütü listesinde. BM nin kalbinde terör örgütü adına çadır kurulması normal bişey mi
        ···
      9. 9.
        +1
        Beyler ne dersiniz ister misiniz su isidin kumandasi bizde olsun ve pkkyi destekleyen ulkelere salalim ne efsane olurdu be
        ···
      10. diğerleri 7
    2. 2.
      -2
      Valla olur mu olur panpa. belkide onun icin yaptilar
      ···
    3. 3.
      -5
      bu eksileyen amk evladı ortaya çıksın bi
      ···
    4. 4.
      -3
      Ben eksiledim . iyi oldu allahsızlara da ne demek onu da allah yaratmadı mı orada ölen de masum insan değil mi. Biraz insan olun ergen ergen başlıklar açıyosunuz
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster