/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +1 -2
    Klüpler Birliği toplantısı çıkışı 4 başkan; Ilhan Cavcav, Muharrem Usta, Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek boğaz kenarında oturmuş birbirleriyle makara muhabbet yapıyorlarmış. o esnada mucurum başkanlardan biri elindeki çay bardağını yere düşürmüş ve bardak kırılmış. kırılan bardağın içinden tövbe bismillah gudubet birşey çıkmış ve şöyle demiş:
    - Ben Kahin Periyim. bardağı kırarak kurtulmamı sağladınız. şimdi her birinize gelecekle ilgili bir soru hakkı veriyorum, cevaplayacagim demiş.
    ilhan Cavcav önden atılmış ve "Gençlerbirligi ne zaman şampiyon olacak ? " demiş. kahin peri " 89 yil sonra" diyince ilhan cavcav ağlayarak " Aman tanrım, malesef göremiycem" demis.
    muharrem usta soru sormuş. "Trabzonspor ne zaman 2.yildizini takacak" demiş. Kahin peri "61 yıl sonra" diyince Muharrem Usta " Aman tanrım göremiycem " demiş. O da hüzünlenmiş.
    Aziz Yıldırım, "Fenevbahce ne zaman Sampiyonlav Ligi Kupasini Kaldivacak" diye sormuş. Kahin peri "2107 yılında " diyince Aziz Yıldırım da ağlayarak "Aman tanvım malesef gövemiycem" demiş.
    Sıra gelmiş Dursun Özbek'e. Dursun başkan da " Galatasaray ne zaman Şükrü Saracoglu stadinda Fenerbahçe'yi mağlup edecek ?" diye bir soru sormuş.
    Bunun üzerine kahin peri düşünmüş düşünmüş ve ağlayarak şu yanıtı vermiş:
    - Aman tanrım, malesef göremiycem
    ···
   tümünü göster