/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 51.
    +21 -1
    Herkes anlatmış bende anlatayım.

    5.sınıfta falandım tip olarak asosyal olmayan ama çok konuşmayan temiz yüzlü bi çocuktum. Neyse okuldayım teneffüs bitmiş ellerim cebimde merdivenlerden yukarı sınıfıma çıkıyorum . Tam o esnada önümden de bi kız yürüyor bu birden arkasını döndü napıyorsun ya falan demeye başladı ben tabi mal gibi kaldım ,birşey yapmadım falan diyorum ama kız beni itiyor niye saçımı elliyorsun gibilerinden birşeyler diyor ben onu itiyorum bırak gidicem bisey yapmadım ben diyorum sonra bunun yanında bi kız daha vardı baktım koşarak yukarı çıktı 2 dk geçmedi yukarıdan bi kalabalık bana doğru geliyor aman tanrım dedim.
    Şaka bi yana bu gitmiş bütün sınıfı toplayıp gelmiş kevaşe. Ulan bunlar bana bi atladılar kendimi savunmaya çalışıyorum ama nafile. Sonra hocalar geldi ayrıldık Allahtan çocuklarda küçük fazla bisey olmadı yani bana tabi sinirden ağlıyorum amk. Ondan sonra annemi çağırdılar geldi ,müdür yardımcısının yanına gittik o da zaten o sınıfın öğretmeniymiş amk. Konuşmaya başladı adam ben anladım tabi adamın onları savunduğunu gibtirettim hiçbirşey demiyorum zaten diyeceğim tek şey ben yapmadım demek onada inanmayacak biliyorum susuyorum o yüzden. Yazık annem de oğlum yapmaz falan diyor inandırmaya çalışıyor ama o da anladı sonra durumu uzatmadı daha fazla mecbur özür diledik.

    Halbuki ben sessiz sakin bi çocuktum sorsanız en akıllı terbiyeli çocuk diye beni gösterirlerdi okulda. Derslerimde iyiydi baya. Ayrıca daha 5.sınıfım amk ne anlıcam kızın saçından başından ki gidip öyle birşey yapıyım.
    Ama sonuç olarak kimse bana inanmadı.

    Olum çok uzun olmuş lan hakkınızı helal edin.
    ···
    1. 1.
      +1
      Gozum cikti panpa ,
      Buarada o kucuk huurnun aq hayattaysa
      ···
    2. 2.
      0
      Eyvallah panpa okuduğun için.
      ···
    3. 3.
      +1
      Lan ne alaka yaşla sınıfla. Ben o yaşta sınıfta kızların memesine küçük çakıl taşları atıyordum
      ···
      1. 1.
        +1
        Panpa ben öyle bi çocuk değildim işte sessiz sakin biriydim.
        ···
      2. 2.
        +1
        Tamam bende öyleydim ama ara sıra muallaklik vuruyordu. 1. Sınıf arkadaşı olunca
        ···
      3. diğerleri 0
    4. diğerleri 1
   tümünü göster