/i/Devlet

  1. 1.
    +3 -1
    Hacettepe Üniversitesi’nde aylar öncesinden sosyal medya üzerinden tehdit edilen, hedef gösterilen öğrenciler saldırıya uğradı.

    Terör örgütü PKK taraftarları tarafından Nevruz kutlaması bahanesiyle gerçekleştirilen saldırıda pala ve döner bıçaklarının kullanıldığı öğrenildi.

    Kalabalık bir PKK’lı grubu tarafından gerçekleştirilen saldırıda 2 milliyetçi öğrencinin yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

    SALDIRIYA UĞRAYAN ÖĞRENCiNiN DURUMU AĞIR!

    Olayda PKK'lıların saldırısına uğrayan öğrencinin kolundaki sinirlerin tahrip olduğu belirtilirken, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındığı bildirildi.

    Olaylar üzerine üniversiteye çevik kuvvet ekipleri yönlendirildi. Polis biber gazı ve TOMA ile müdahalede bulundu. 6 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

    Hacettepe Üniversitesi, geçtiğimiz sene bu dönemlerde teröristbaşının fotoğrafları altında PKK propagandası yapan kişiler ile yine gündeme gelmişti. Daha sonra binlerce öğrenci elinde Türk Bayrağı ile kampüs içerisinde yürüyüş düzenlemişti.

    Bunun ardından eğitime 2 gün ara verildiği duyuruldu.

    Evet arkadaşlar PKK LI YAVŞAK ORRRRROSPU ÇOCUKLARI , HACETTEPEDE 2 Milliyetçi arkadaşımıza KAFEDE Döner bıcakları ve Palalar ile saldırmıştır bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

    EDiT Bunu çügüleyen hangi yavşak soysuz bi belli etsin kendini
    ···
   tümünü göster