/i/Cinsellik

Dikkat!bu altincide cinsel içerik bulunmaktadır.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +51 -4
    Evet gencler eminim ki her gün saatlerce ferre izliyorsunuz ve tek kolunuzun kasi digerine göre kat kat daha fazla gelisti ve 20 küsür bir bakirsiniz. Bu bilgiler sizin icin cok faydali yararlanin derim!



    1-Oral ciks


    Abartildigi kadar kesinlikle degil. Ferrelerde zevkten bayilan oyunculari unutun. Elinizi sicak suya sokup asilsaniz sanirim asagi yukari benzer seyi hissedersiniz. Partnerin tecrübesi cok önemli bazilari tutmayi bile bilmiyor, ferre yildizi gibi birini bulmaniz cok kolay degil.


    2-Vajinal ciks


    Bu da tam bir abartilmis balon. Bir kere eger 10 seneden fazladir osbir cekmeye alistiysaniz bundan kolay kolay zevk almayi unutun. Vajina eliniz kadar sıkı degildir ve cok kaygandir. Alismaniz biraz zaman alir. sicak olmasi disinda cok bir olayi yoktur. Tabi ki güzel bir his ama hayattaki en önemli sey ya da en mükemmel sey falan sanmayin.


    3-Anal ciks


    Bunu da yine ferrelerden görüp bir halt saniyorsunuz fakat bilmediginiz bisey var. Bir kiza hicbir temizlik yapmadan dogrudan arkadan sokarsaniz seyinizin üstünde domates kabugu, menemen falan bulmaniz gayet olasi. Bu is feci pis bir is. Ferrelerde olaydan önce lavman yapiyorlar o yüzden hic tak görmüyorsunuz.




    Neyse simdilik bu kadar bilgi yeter size.
    ···
   tümünü göster