/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +4
    welcome home eliz.

    geldi yine gönlümün efendisi. bahçeli evlerinde minik bir parti düzenlendi ve sadece yakın arkadaşlarını çağırmıştı. beni şok eden olay ise partiden bir gün önce yaşandı.

    eliz'in -sanırım ilkokuldandı- yakın arkadaşı ceren beni çok beğenmiş. bana diyor ki yarın bi görün birbirinizi, istersen sana ayarlayım.

    dıbınakoyim rezalet lan. vallahi şu an bunları yazarken başkaları adına utanmak duygusunu kendim için yaşadım. ahahaha vallahi züt bir durum ya. eliz'e teşekkür edip ilgilenmeyeceğimi söyledim. sen yine de görüşmeden konuşma diyor. bunlar anadan kıza nesil herhalde. tövbe tövbee...

    partide ceren sürekli bana bakıyordu. bir ara kafamla hşş hayırdır la hareketini yapacaktım ki ayıp olmasın diye düşündüm. hem kızın bir suçu yok ki lan... kız beğenmiş eliz'e söylemiş. bunda absürt bir durum yok yani.

    bunlara mangal yaktım. köfte falan vardı zaten. onları pişirdim, yedik. neyse parti bitti. evlere dağıldık. akşam eliz'le yazışırken tekrardan ilgilenmediğimi söyledim. ulan düştüğüm durumlara bak yaa...
    ···
   tümünü göster