/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +46
    Bop da çok dostça bir proje zaten
    ···
    1. 1.
      +4 -9
      Annende gayet DOSTÇA zaten. Sahibine itaat et KÖPEK!
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Karikaze gibtir git soysuz moskof köpeği
        ···
    2. 2.
      +3 -1
      bop amerikanın isteği israilin değil. biraz araştırırsan israilin de istemediğini görürsün. derin konular bunlar.
      ···
    3. 3.
      0
      israil rothschild ailesinin özel mülküdür.bu konu aslında devletlerüstü,ama birilerinin büyük israili kurmak istediği çok açık
      ···
    4. 4.
      +3
      güzel kardeşim bak sen akıllı bir adama benziyorsun nickini de sevdim. rockınfeller rotshcshilld gibi ailelerin ülkesi memleketi yoktur onlar kendi ailelerinin çıkarları nereye uygunsa o deleti o ülkeyi o milleti desteklerler. söylediğinle alakası yok yani. bop amerikanın ve avrupanın ortadoğuda tampon bir kürt devleti kurma hayalidir. eğer ortadoğuda büyük bir kürt devleti kurulursa bundan en çok türkiye sonra da israil rahatsız olur. lütfen anlayın şunu. araplar bizi taka sürüklüyor taka.
      ···
    5. 5.
      0
      Hehe sağol kardeşim.bak bi uyuşmazlığımız yok zaten,ben sana ek olarak şunu söylüyorum:amerika, ingiltere,almanya vb ülkelerde küresel para babaları çok etkin. saydığım ülkelerin merkez bankalarını belli oranda denetim altında tutuyorlar, para basma yetkisi bunlarda, dolayısıyla ülkelerin politikalarını yönlendirmekte zorluk çekmiyorlar. evet bu adamların memleketi yoktur hatta milleti yoktur sapkın dini inançları ve amaçları vardır.ama bunlar amerika israil gibi devletleri amaçlarını gerçekleştirmede araç olarak kullanırlar
      ···
    6. 6.
      0
      iyi de panpa o şekilde bakarsan Türkiyeyi de kullanıyorlar. tüm dünya böyle. hatta en çok bizi kullanıyorlar. benim söylediğim şey çıkarlarımıza en uygun devlet bu bölgede israildir. israilin bizimle birlik olması için bir el uzatmamız yeter. onlar da istiyor bunu. adamlar bizden özür bile dilediler. hayır araplardan daha kötü olabilirler mi veya amerikalılardan. şu ana kadar dost bildiğimiz ülkelerden ne fayda gördük söylesene? müslüman iran bile gibtir çekiyor bize amk. o yüzden bence israile muhakkak bir şans tanınmalı.
      ···
    7. 7.
      +1
      ulan bebek katili terörist bir devletle dots olacağıma şerefimle ölürüm daha iyi
      ···
    8. 8.
      +1 -1
      diğer dost olduğun ülkeler çok masum di mi? kafa kesen, kız bebekleri diri diri gömen, 10 yaşında kız çocuklarıyla evlenen araplar? onlar daha iyi di mi? git onlarla kardeş ol.
      ···
    9. 9.
      +1
      Bu güne kadar bizi değerli müttefik ve dost bir ülke olarak nitelendiren hiçbir batılı ülkeden yarar görmedik haklısın. Ancak bu listeye israil de dahildir. israilin çıkarlarının heleki 21. yyde Türkiye'nin çıkarlarıyla ortak olması olanaksız. Olaya yalnızca ortadoğu ekseninden bakmamak, medeniyetler çatışmasını da göz önüne almak gerek.ki zaten bunları gördüğüm için Türkçüyüm ve Türkten başkası bize dost olmaz diyorum.
      ···
      1. 1.
        +2
        kardeşim dost olalım derken amı zütü gidip israile teslim edelim demiyorum ki şu anda biz tam da onu yapıyoruz. dost dediğimiz ülkelere zütümüzü emanet ediyoruz. her neyse senin düşüncen de bu. saygı duyarım. ilerde inşallah kötü durumlara düşmeyiz bu yanlış dış politikalar yüzünden.
        ···
      2. 2.
        0
        Ben de seninkine kardeşim. inşallah
        ···
      3. diğerleri 0
    10. diğerleri 7
   tümünü göster