/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +105 -13
    evet beyler tek partta anlatıp bitiricem.

    Kardeşiniz istanbulda bir devlet ünisinde okuyan klagib öğrenci hergün okula 1 saatte falan gidiyorum. Işte bu hafta havanında serin olması kampüsünde tepede olması nedeniyle nezle olmuşum burnum durmuyor.

    Neyse bugün işletme dersi var ve çok güzel hurlar var sınıfta en güzel elbiselerimi giydim 2 paket selpak aldım taktım kulaklığı çıktım evden. Uzatmayayım okula varana kadar burnum durmadı sildim geliyor sildim geliyor ve 2 paket peçete bitti..

    Burnumu çeke çeke derse 10 dk kala fakülteye vardım tuvalete koşuyorum girdim içeri baktım içeri boş kapıyı kapattım allah ne sümkürüyorum insan gibi değil sanki boşalıyorum her hığğğhhhhh dediğimde mutluluktan zirveye ulaşıyorum. Tam işim bitti elimi yıkıyıcam tuvaletten kız çıkmasınmı o an kız "ne oluyor yaaaa" diyor bide fermuarı düğmeli onu ilikliyor. Dedim hastir. Asıl olay bundan sonra başlıyor ben kızlar tuvaletine girip hayvan gibi sümkürüp kıza yakalanıp durumu anlatayım derken kapı açıldı ve içeri başka bir kız geldi...

    3 sn bizi süzdü kapıda "ay pardon rahatsız ettim galiba" dedi sonra durumu açıklayayım derken sümük meselesine giremedim boynum bükük çıktım. Peşimden diğer kız "gerizekağğlı" diye bağırdı tabi olayın verdiği gerginlikle erkekler tuvaletine geçip 2 postada orda sümkürdüm.

    Özet: sümkürürken kız gibtim imajı yarattım

    AYRICA: Sözlükte düşen dötüncü * sayısı ve her taraftan havaya kalkmış tek saç deli gibi fırlayan önüncülerden dolayı başkanımız sirkan beye teşekkürlerimi iletiyorum
    ···
   tümünü göster