/i/Tespit

  1. 1.
    +8 -2
    Her ülkenin her ilin bir temsilcisi vardır. işte onlar.

    izmir: yüce gavatar'in bereketli topraklarıdir buralar. türkiyenin en çağdaş(!) Şehridir. Gavatarligi dünyaya yaymaya çalışan kötü ruhlu gavatar Şeyhi, inci sözlük tarafından durdurulmaya calisiliyor.

    Çorum: Çorumlu nigga amir'in derebeyligini ilan ettiği kutsal leblebi tozunun anavatanı. Yüce vatana ihanet etmeyen bir amir in sadık toprakları.

    Trabzon: ulu temelus hamsi ve horonla buraları Kutsadi. Kraliyet muhafizlarinda bir adet çifteli tüfek bulunur. Bunla düsmanlarinin gotunden vurmaktadirlar. Ve fikralariyla bilincaltimizi ele gecirebilirler.

    Adana: Merkezi Adana olan herkezı patlatan şarkıları ile dünyaya kardeşliği aşiladilar. Bir devrin iyi yüzlü kekolar i bu sayede yayıldı.bu yayilimin önüne gecilemeyen bir salgın halini alması tehlikesi ile karşı karşiya insanoğlu...

    Diyarbakir: oşex un anavatanı, ve de üreme alanıdır, tarihi şanlı olan bu topraklar, yeni bir kırma k*rt ırkı yüzünden kirletildi. Üreme oranı çok yüksek olan bu ırkin acilen durdurulması gerekir. Özel silahları Molotov ve devlet bize bahmiirdir.

    Balıkesir: Diyarbakır'ın tersine oşex u zikmek için egitilen ve Türk istatistikleri kurumunun nufus sayiminda işini kolaylaştıran, youtube fenomeni Eşekleri ile ünlüdür

    Ankara: angara bebesinin ve cefakar milletvekillerinin mekani. Çok düşük maaşlarla tüm turkiyenin derdini uyuyarak taşıyan milletvekilleri, hak ettikleri değeri gormemekteler.

    BONUS:::

    BAYBURT: Gizli bir tarikatin merkezi olan gizemli topraklar. insanoğlunun keşfini bekliyor. Bu gizli örgüt türkiyenin her yerinde bir temsilcisini bulundurmaktadır. Dikkat edilmesi gereken gizemli toprakların nadir insanları insanlığın çözülmesi gereken büyük sırlarından
    ···
   tümünü göster