/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +12
    içimden Tanya'ya küfür ederek telefonu çıkarttım ve mesaj attım, salonda beklemeye başladım. Bir masada içkiler vardı, bi tane bira aldım.

    Biramı içerken bir yandan da bong çeken binleri kesiyordum, neyse ki terslik yapan olmadı. Bu arada ortada dans eden kızlar ise işi iyice abartmış, bayağı ciksi danslar ediyorlardı. Strip cluba para versem böylesini bulamazdım lan.

    Ben Tanya'yı beklerken 3 bira devirdim, kızdan ne mesaj geliyordu, ne de kendisi ortalıkta görünüyordu. Bu sırada da ortada danseden ruslardan biriyle iyice kesişir olmuştuk. Atma diyeceksiniz ama kız cidden Scarlett Johnson'a benziyordu, özellikle dudakları ve burnu aynıydı. Gülümserken eliyle bana gel gel hareketi yaptı, bende zaten Tanya'ya sinirlenmiştim, bunun yanına gidip elini tuttum.

    Kız feci sarhoştu, belini kavradım, kavramasaydım yere düşecekti. Bana yiyecekmiş gibi bakıyordu aq. Ben bunun kulağına ismini falan sordum ama kız uçmuştu, gülüyordu beni duymuyordu bile.

    Neyse deyip kızın elini tuttum ve müsait bir oda aramaya başladım. Bir odaya girdik, rus eleman kızın bacaklarını havaya dikmiş döşüyor, çıktık.
    Yukarı katta bir oda buldum ve kapıyı kilitledim, bir yandan da tırsıyordum, işin ucunda bu rus elemanlarla dalaşmak da vardı, Tanya'ya yakalanmakta. Gerçi o an Tanya'yı pek sallamıyordum, kız beni ekmişti resmen.

    Neyse beyler ben bu sarhoş Scarlett ile bir güzel seviştim.

    Şaka lan şaka, nerde bende o şans, kızla yatakta öpüşüyorduk, ne olduysa birden "hayır, istemiyorum, seni tanımıyorum" falan demeye başladı. Başıma bela almamak için, ok deyip odadan çıktım ve aşağı indim.
    ···
   tümünü göster