/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +4
    hayatımdaki en kötü kabuslardan birini gördüm.

    rüyamda eliz'in bir sevgilisi varmış. bu huur çocuğu eliz'le sevişmiş, sonra videolarını internete koymuş. ben bunu görüyorum. gözlerimden yaş geliyor. sonra silah bulup çocuğun kafaya mermiyi veriyorum. karakola gidip teslim oluyorum. mapus damlarına düştükten sonra, duvara yumruk atıyorum.

    gerçekte de atmışım. uyandım sabah saat 10 falan. kendimi fazla kasmışım. gözlerim ıslak. telefonumu aradım buğulu gözlerle. eliz'e nerdesin, naapıyorsun? yazdım. okuldayım sen neredesin? yazdı. ben de bekle yarım saate oradayım yazdım ve üzerime bir şeyler geçirdikten sonra taksiyle(25 lira yazdı amk) okula gittim.

    eliz'i görünce sarıldım bir...

    deniz kenarındasınız. dalgaların sesi, kuş sesleriyle karışmış. hafif de rüzgar var. hava sıcaklığı 25 derece. yanınızda istediğiniz herkes ve her şey var. gün batımını izliyorsunuz. dünyanın en mutlu insanı sizsiniz o anda.

    sonra onu görüyorsunuz. tekrardan aşık olduğunuzu hissediyorsunuz. ayağa kalkıp sarılıyorsunuz. hiç bırakmak istemiyorsunuz. zaman dursun istiyorsunuz.

    e: hayırdır nooldu baknickime?
    b: özlettin kendini ya biraz takılalım diye düşündüm.
    e: ay çok iyi yapmışsın, kahve içmeye gidelim mi?
    b: olur ya farketmez nereyi istiyorsan *

    travestilere gibtirecem seni dese de evet diyebilecek bir pgibolojideydim o an. starbucks'a gittik beraber. sohbet ettikten sonra ben rahatladım tabii bayağı. en son mal gibi çıktığım bir fotoğraf çekindik(saçlarım hala uzun).

    sonra eve döndüm ben(otobüsle). ama yaşadığım rahatlama inanılmaz seviyedeydi. biraz da kendimi suçladım. hele hele hele hele hele gördüğün rüyadan hiç utanmadın mı? utanmadın mı?

    bayağıdır izlemiyordum linkini de şuraya bırakayım. *

    https://www.youtube.com/watch?v=jawrrtFy2x8
    ···
   tümünü göster