/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
https://scontent-frt3-1.x...a88b3b505&oe=577A13B1
  1. 1.
    +1
    Kpss çalışmaktan beynim durmuş durumdaydı dedim "en iyisi yatayım" dedim . yer yatağı yaptım ışık mışık ambiyansda olsun istedim ruhumu dinlendiririm diye düşündüm , sonra bir baktımki ambiyanstan çok ankara cebeci pavyonuna dönmüş ev . benim için fırsat doğdu çocukluk yıllarımdan beri hep pavyona gitmek istemişimdir.

    her neyse hemen kendime meze yaptım sigaramı yaktım içki kullanmadığım için sıcak süt ısıttım kendime yanına meze olarakta nesquik çikolatalı mısır gevreği ayarladım saat gece 02:30 filan her şey tam olması gerektiği gibiydi yanlız müzik ekgibti hemen gittim ankaralı namık'tan "nerde kaldın kız yozgatlı" şarkısını açtım nihayet pavyon havası oluşturdum başladım oynamaya acayip eğlenceli bir ortam oluştu. koltuklar keyften l koltuğa döndü. yatağın ilk defa yatmadığını görüyorum çılgınlar gibi dans ediyor. yastıklar havada uçuşup kaz tüyleri süzülüyor desem inanmayın bildiğin yünler fışkırıyor. klagib yastık. sandalye desem o biçim oturmayacak hiperaktiflikte. az önce buzdolabı pavyona gelen müşterilerle tartıştı çektim buzdolabını köşeye " kızım senin derdin ne? neden müşterilerle tartısıyorsun " dedim .işte diyor " yasin abi inan allahıma bana asıldı " diyor .dedim " kızım burası kimya laboratuarımı müşterinin gelme amacı zaten asılmak yürü git müşterilerle ilgilen "diyerek azarladım.

    gaza gelip tabak kırarak eğleniyim dedim. 1 tabak kırabildim, çünkü zaten iki tabağım vardı. diğeri de elimde kırmak için kullandığımdı. elimde tesbih mekan sahibi olarak etrafı gözlüyorum .sandalye geldi " yasin abi ben artık çalışmak istemiyorum" dedi. tuttum saçından " kızım beni hasta etmeyin sizleri çöplükten kurtardım mekanıma aldım açlıktan nefesin kokuyordu nankörlük yapmayın vallahi senetler elimde asabımı bozmayın " dedim .sonra serbest bıraktım sevdiği varmış hemen arap faik'i aradım biletlerini ayarladım memleketlerine yolladım .pavyon işletmecisi olsamda yufka gibi yüreyim vardır . aha yine kavga çıktı ...
    ···
   tümünü göster