/i/Risk Budur

Risk nedir? Risk budur.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -1
    Merhaba ponpikler. Küçük bir şehirde bir avmde temizlikçi olarak asgari ücretle çalışan bi panpanızım. Son zamanlarda insanlar nezaketi tamamıyla unuttu. Resmen temizlikçiyiz diye görmez oldular bizi. Oysaki tek bir "kolay gelsin" sözü bile bizi mutlu etmeye yetiyor.

    Neyse konumuza gelelim. Bende toplumdaki bu nezaket ekgibliğini bi nebze azaltmak için kendimce yöntem ürettim şimdilik %90 çalışıyor.

    Yöntemimiz şöyle: nezaketsiz oçlardan birini gözüme kestiriyorum ve onun yürüyüş yolunda yerleri silmeye başlıyorum. Nezaketsiz muallakye arkam dönük bi vaziyette beklerken arkamdan geçiyor ve bende bağırarak "SAĞOLUN" diyorum. Bu bin afallıyor tabiki.

    Neden? Diyor. Bende kolay gelsin dediniz ya ondan diyorum. Adam beyin amciklamasi geçirmiş bir şekilde caktirmamaya çalışarak: ha evet önemli değil diyor.

    Ve topluma bi anlık şokla nezaket kazanıyor. Bikaç kere ayni adami gördüğümde bana kolay gelsin diye seslendiğini duyup mutlu oldum.

    Inanin beyler kaç saat yer siliyorum bi kolay gelsin lafı değerli hissettiriyor insanı. Mutluluk geliyor içine. Neyse beyler okuduğunuz için teşekkürler.
    ···
   tümünü göster