/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 26.
    -2
    Amk akşam ben paylaştım kimse giblemedi. Bu eleman paylaştı trende girdi. Bana gareziniz mi var amk çocukları!!!
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      aga şu söylediğin tam bir karaktersizlik. gibeyim trendini. trend için mi paylaştım ben bunu? ne samimiyetsiz muallaklersiniz ya. bu başlıktan bunu mu çıkardın yani. her bir taktan prim yapmaya ne çok alıştınız amk. ülke sizin gibiler yüzünden bu halde. sileyim sen aç amk başlığı çok istiyorsan çok mutlu olacaksan.

      pekekentin takıldığı şeye bak ya..
      ···
      1. 1.
        -1
        Kes lan! benim paylaştığın fotoğrafı almışsın. Trend yapmışsın amk.. Daha ne amın oğlu?
        ···
      2. 2.
        -2
        http://www.incisozluk.com.tr/e/169623134/ Bak lan ben nezaman paylaştım iyi bak!
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        ulan amın evladı napayım şimdi? ben sen paylaşmadın mı dedim? sabah haberleri okurken gördüm etkilendim paylaştım. seninle benim aramdaki fark şu huur çocuğu; sen bunu trend için paylaştın hiçbir şekilde etkilenmedin bense sadece hislerimle paylaştım. giberim trendini. huur çocuğu haberin içeriğine bakmıyor trend olmamışmış da kendi paylaştığı onu dert ediyor. yaa vallahi siz gerizekalısınız yaa. sana cevap verdiğim için bile utanıyorum amk. gerizekalı oç
        ···
      4. 4.
        -2
        Lan oruspu çocuğu senin sabah haberlerde görüp paylaştığın şey gibleyen mi var. Oruspu evladı ben trend için paylaşsam ne diye senin yazdığın gibi yazı yazarak paylaşıyım oruspu dölü. Ben sadece benden çaldığın şeyin trend olmasına kızıyorum. Çalmadım deme paylaşılan fotoğrafın boyutu bile aynı amın feryadı!!!
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster