/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +77 -10
    Kardesim ozaman günes vururken nasil oluyoda biz gunduzu yasarken baska yer geceyi yasiyor? bunuda acikla inanicam duz olduguna amk :¥
    ···
    1. 1.
      +9 -6
      ay ve günes dünyanin tam üstünde cember seklinde bir yörüngede dönüyor. onun da cizimi vardi bulursam koyarim. Yani dünya evrenin tam merkezi, ay günes ve yildizlar tam üstümüzde atmosferin dibinde baska da bilinen bir evren yok.
      ···
      1. 1.
        +11
        Kardeşim adam akıllı cevap ver lütfen. Madem dünya düz ve ay ve güneş aynı györüngede dönüyorlar, o zaman nasıl ay tutulması ve güneş tutulması oluyor?
        ···
      2. 2.
        -1
        o sekilde olmak zorunda degil. ikinci bir görüse göre ilk entride koydugum resimdeki gibi dünyayi camdan bir top icindeki daire olarak düsun. camdan olan kisim atmosfer olsun. günes ve ay suanki hareketini yaparsa yine her sey benzer olur.
        ···
    2. 2.
      +44
      tamam dunya duz beyler.
      ···
      1. 1.
        +6 -1
        Hahaha ulan ya
        ···
      2. 2.
        +1
        o kadar boş yazı okudum ama şu kahkahaya deydi şuku .d .d .d
        ···
    3. 3.
      +3
      iyide güneşin önünde bi engel yokki ve ışıkta her tarafa eşit şekilde dağılabilir bu yüzden dediğin şeyde geceyle gündüz olmaz elindeki şeyler tamamen insanların düşünceleriyle oynamaktan başka bişey değil ayrıca herşeyi gavurların üstüne atınca yok şöyle gizlediler yok böyle stüdyoda oldu falan dersen bunlarında kanıtı yok ordaki fotoğraf bu düşünceyi desteklemek için özellikle çekilmiş olabilir ayrıca insanı insan yapanda fikirleridir herkes aynı şeyi düşünecek diye bişey yok senide kimse dünyanın geoit olduğuna inandıramaz
      ···
    4. 4.
      0
      Lazkurdu haklı dağılın
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster