1. 1.
    +8 -4
    Bunun için öncelikle inci sözlük gündemini bilmelisiniz. Trendler iki şekildedir 1- Zamanla Değişen Olaylar 2- Değişmeyen Olaylar. Şimdi ilkinden başlayalım







    Yukarıda gördüğünüz salakça şeyleri paylaşırsanız trend olma ihtimaliniz %100'dür






    Ayarlarımız olmazsa olmazlardandır. Asosyel olup insan içine açılamamanızın hiç bir önemi yok. Kendi beyninizde kurguladığınız efsane ayarları buraya dökerek kesinlikle trend olmayı garantileyebilirsiniz.






    Toplumun nabzına göre çeşitli şeylere küfredebilirsiniz. Bu animeciler olabilir veyahut komunizm veyahut libaralizm olabilir. Ama unutulmamalıdır ki bu düşüncelere küfür edilirken hiç bir bilgi kırıntısı bulundurulmadan küfredilmelidir ki karşıdaki kişi sorgulamasın.

    Evet bunlar gündelik değişken olaylardır. Fakat trendin daha da kolayı vardır. 2- Kalıcı olaylar







    Berkecanlara küfretmek ve onların yapmacık hayatlarını eleştirmek. Trend olma oranı garanti. Değişmez. izninizle burada bir iki sözlüğe yeni katılan ve %80'inin sözlüğü tak ettiği önüncülere bir şeyler söylemek istiyorum. inci sözlük özgür bir platformdur. Burada amaç eğlenmek ve insanların özgürce istediklerini paylaşıp kendisine samimi dostlar edinmektir. Zamanında burada kimse kimseyi nesilcilik dışında üstün görmez ve eğlencelerine bakardı. Anlayacağın kendine imçiçi diye çağıran kardeşim burada insanlar prim için eleştirilmezdi.






    Pelinsulara küfretmek. Trend garanti.

    Evet belki de haklısınız bu gibtiğimiz beğenilme duygusu içimizde doğuştan vardı. Fakat beyler biz buraya eğlenmeye gelirdik prim kasmaya değil. Ve primcilere buradan tek lafım var bir trendde gidicisin. Bizse bunları hatırlamaya devam ediceğiz.

    (bkz: nasıl bin oldum anlatıyorum)
    (bkz: annem babama nasıl verdi acaba neler hissetti)
    (bkz: 16 yaşındaydım ve ağır abazaydım)

    Edit: Trende girmek için yapılmış diyor evet doğrudur biraz kendinize çeki düzen verip neler olduğunu görün diye yazdım. Biz de yalan yok hacı
    ···
   tümünü göster