/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +158 -72


    "Doktorlar gelir rekortmeni oldu. Kazançlarıyla avukat, mimar, mühendisleri hatta sanatçıları bile geride bıraktılar. Turkishtime’ın yaptığı “En çok kazanan 30 doktor” araştırmasına göre doktorlar yılda ortalama 1.3 milyon TL kazanç elde etti. ilk sırada yer alan doktorun günlük kazancı 10 bin TL’yi buluyor. En çok kazandıran uzmanlık alanı ise onkoloji." Aşağıdaki liste ise en çok kazandıran meslekleri gösteriyor.


    Üstteki yıllık 20 küsürler para değil en alttaki 4 taneye bakın.





    Hadi doktora tamam dedik, hayat kurtarıyor falan filan. (ki şu ana kadar tanıdıklarım hayat falan kurtaran yok). Noterlere ne diyosunuz? Olm bir insanın sadece önüne gelen kağıda mühür basıp ayda 24.000 TL kazanması hangi akla mantığa sığar? Normal mafyaları biliyoruz da bu resmen resmi mafya lan! Bunu hangi devletin vatandaşına anlatsan aklı mantığı almaz kimsenin.

    Beyler bu kazançlar yalnızca kayıt altına alınanlar ve vergili olanlar. Tüm kazançlarının bu olduğnu sanmıyorsunuz sanırım.Daha bunların ameliyat başına aldıkları bıçak parasıydı, rüşvetiydi, reprezantlardan aldıkları eşantiyon bilgisayarlar, konsollar, bedava eskorta gitmeler, yat turları falan filan neler neler var var kulağımıza gelen. Toplumu sömürmek ve fakirleştirmek adında bir kitap yazsam bunlara çok sağlam laflar sokardım ama paraları bol en pahalısından avukat tutup beni de tazminat ayağına soyarlar aman diyim!

    Tam bir rant, peşkeş, torpil ve sömürü düzeni vallahi pes!

    edit: Ulan şu tıp öğrencisi, birinci sınıftan havalara giren tiplere de ayrı ayar oluyorum. Yapıp yapacağın hastaya karşıdan bakıp grip bile olsa gereksiz yere antibiyotiği dayamak, burda gelmiş hayat kurtarma nutku çekiyor hasbam ! Performans sistemine göre ücretlendirme tabi işinize gelmedi dimi o. çocukları? Her hastaya 20 saniye bak ki günde 500 hasta bak cebin dolsun dimi ooh! Ama insan gibi baksan bir 10 dakika falan ayırsan daha az para kazanırsın Allah korusun!

    edit: GiB=Gelir idaresi Başkanlığı yeter güldük eğlendik..
    ···
   tümünü göster