/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +38 -48
    PART:1 Zorluklar ve Yapılanlar neydi ?

    13 yılda Ak Parti iCRAATLARINI yaşanan hangi zorluklar içinde yaptı ?

    1) Türkiye'yi Türkiye tarihinin en büyük ve en derin ekonomik krizinden aldı. Batmıştık.

    2) Irakta Savaş, Suriye de Savaş, iranda Ambargo, Ukrayna da Savaş, Gürcistan-Azerbaycan-Ermenistan hattında işgal ve Savaş, Yunanistan Ekonomisi Battı

    3) Dünyada Dünyanın 1929 Ekonomik Bunalımından sonraki en büyük krizi olan 2008 Mortgage/Ev Kredileri krizi vardı. Dünya devi ABD de bile bankalar battı. Etkileri 4 yıl sürdü.

    4) 2008 yılında Ak Partiye Kapatma Davası açıldı. Ekonomi olumsuz etkilendi.

    5) 2007 E-Muhtıra Ekonomiyi olumsuz etkiledi.

    6) 2013 yılında Ekonomik veriler olumlu zirve yapmış, faiz dip yapmışken (%5), GEZi OLAYLARI ile iç ve dış destekli yıpratma çalışmaları yapıldı.

    7) 17-25 Aralık Darbe Girişimi ve ekonomiye verdiği büyük zararlar. iranla 80 Milyar Dolarlık ticarete aracılık yapan Halk Banka yapılan saldırılar.
    ···
    1. 1.
      +7 -1
      Biz onları ibret olsunlar diye yarattık.
      ···
    2. 2.
      +8 -3
      Bilader ekonomimizi iyi mi zannediyorsun. 270 milyar dolar dış borcumun var hala. Tl nin değeri zaten deniz seviyesinden aşşağı düştü. bir dolar 3tl oldu bir sterlin 4 tl oldu. asgari ücreti 1300 e tamamlamak için enflasyonun ağzına sıçıldı.
      Hepsini geçtim akp iktidara çıktığından beri adam gibi bir ülkeyle ilişkilerimiz ilerlemedi. Ülkenin başkentinde patlama oluyor 2 defa. Diyanete 6 milyar bütçe veriliyor. MiT'e 2 milyar. Allah aşkına senin mantığına yatıyor mu bunlar. Başka sorun varsa söyle onu da cevaplıyım ben sıkıldım siz usanmadınız akpyi savunmaktan. Belçikada patlama oldu iki bakan istifa verdi. Ülkenin askeri güce en çok ihtiyacı olduğu dönemde tüm komutanlar tek tek hapse atıldı. Suçlulardı deme, sonunda hepsi suçsuz bulunup aklandı mantığın alıyor mu bunları senin.
      ···
      1. 1.
        +1 -3
        Kardeşim ne akparti ne de başka bi parti bu ülkede yaşayan insanların ahlak seviyesini üst noktaya taşıyamaz. Senin bahsettigin birçok şey bununla ilintili. Biz toplum olarak doğru muyuz? Dürüst müyüz? Kabul edelim ahlâki değerler bakımından düşük bir ülkeyiz ve hal böyleyken ekonominin veya ülkenin refah seviyesinin tavan yapmasını beklemek gercekçi değil. Mevcut şartlarda ne yapılabilir biraz da ona bakmak lazım. Umarım anlamışsındır anlamadiysan söyle daha detaylı anlatırım.
        ···
    3. 3.
      0
      Bende söyliyim bi tane .diger patlamalar olan suruc gar neyse ordakiler teröristti. ama son iki patlamayi onleyemedi deyyus şahıs
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster