/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 51.
    +1 -1
    şehit olmaktan daha güzel bişey var mı bu dunyada ? ulan zaten bi şekilde ölücen 500 yıl yaşasan nolucak elbet bir gün bitecek ömrün. bari öbür tarafı kurtar da git işte ?
    ···
    1. 1.
      +1
      Panpa o kafayla bakıyosak olaya yarın çocuğun olursa ergenliğe girmeden ölmesini sağla çocuklara cennet garanti.
      ···
      1. 1.
        0
        yok panpa tam anlatamadım demek istediğimi alttaki arkadaşa cevabı verdim ordan okursun
        ···
    2. 2.
      +2 -1
      Şimdi öl, en azından bir kişi elsilmiş olur dünyadan. Senin yiyeceğin tüketeceğin şeyleri başka biri tüketir en azından. Bu da bir sevap. Sen kendinden çoktan vazgeçmişsin kardeş, sana ihtiyacı olanları düşün. Bedavadan cennete gitmenin planı oluyor bu, yukarıdakini kandırmaya çalışma. Cennet böyle ucuz olsaydı dünyada her yer savaş yeri olurdu. Ki dikkatini çekerim bu şehit olayım kestirmeden cennete gideyim diyenlerin diyarlarında savaşlar olaylar. Cennetini insan önce bu dünyada, sonra öbür dünyada yapar. Yapma böyle gözünü seveyim, sen kıymetlisin, hepimiz kıymetliyiz, hepmizin yakınları kıymetli.
      ···
      1. 1.
        0
        kardeşim bu dunyada yaşamak tabi ki güzel bu dunyayı cennete cevırmek tabı kı guzel keske hiç savaş olmasa ölümler olmasa barış olsa ama gerçekleri hepimiz biliyoruz ortadoğuda bu kadar kan dökülmesinin sebebini vs. her insanın kutsal değerleri vardır(vatan namus gibi) bunlar elden gittikten sonra yaşamanın ne anlamı kalır ki mesela ülkesinden kaçan suriyeliler gibi burda hepiniz onlara sövüyosunuz ama bugun trde savaş çıksa ülkenin yarısından fazlası o şekilde kaçmaya çalışacak sövdüğünüz adamların yerinde siz olucaksınız ilk entryde düşüncelerimi tam olarak aktaramadım sanırım bu entry yeterince açıklamıştır.. Askere gitmeyi vatanıma göz dikeni öldüreceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum ve benim gibi düşünen milyonlarca milliyetçi türk gencinin olduğunu da biliyorum merak etmeyin hepinizi koruruz *
        ···
      2. 2.
        +1
        Bilmen gereken şey askere gittiğinde eğer ölürsen, vatanını savunduğun için değil, birileri savaş çığırtganlığı yapıp seni orda bir bölükle bir başına bıraktığı için öleceksin.
        ···
      3. 3.
        0
        o dönemler eskidendi şu an öyle bir durum yok kimsenin savaş çıkartkanlığı yaptığı da yok iktidar düşmanlığı seni devlet düşmanı yapmasın senın dusuncenı az cok anladım ben sen sımdı kesin trnin suriyede ne işi var da diyosundur ?
        ···
      4. 4.
        0
        'Savaş çığırtganlığı yok' mu dedin sen?
        Kefenle miting yapmak nedir. Şehit olmak şöyle güzel böyle güzel diye ölüm güzellemesi yapmak nedir. Kendi sınırlarımızda 'pkk ile başedemezken' suriyede işimiz nedir? Işid'i bombalayan rus uçağını neden düşürüyoruz. Mit neden ışid'e silah verirken yakalanıyor.
        Daha devam edeyim mi?
        Bu nedir bu mesela eskiden mi olmuş bu?
        http://www.cumhuriyet.com..._sehidi_goze_alalim_.html #
        ···
      5. 5.
        0
        pekı ben sana soruyorum kıçımızın dibinde amerika rusya hatta ve hatta avrupanın gibimsonik ülkelerinin bile ajanları cirit atarken biz köşemize çekilip oturalım mı ? sen hala anlamamışsın suriye düşerse sıra türkiyede. suriye meselesi türkiyenin iç meselesidir bana göre. ayrıca attığın linkteki kişi çok doğru konuşmuş babasının zevkine savaşıcaz demiyor dikkatli dinle biraz MiLLi GÜVENLiK DENiYOR MiLLi GÜVENLiK.
        ···
      6. 6.
        0
        'Büyük resmi' görmüşsün panpa tebrikler. Milli güvenliğimiz tehdit eden şeyide söylersen adınlanmış oluruz. Zira suriye bizle savaşana silah gönderirken yakalanmadı biz suriyeyle savaşana silah gönderirken yakalandık.
        ···
      7. 7.
        0
        çünkü senin gibi beyinsizler içierdeki hain o... çocuklarına destek veriyorda o yuzden yakalandık bak hala hak ettiği cezayı almadı can dündar şerefsizi
        ···
      8. 8.
        0
        çok merak ediyorum adamın mahkemede yaptığı savunmayı okudun mu peki?
        ···
      9. 9.
        0
        Ben savaş çıktığında kaçmak lazım demedim ki. Tüm politikalarımız eğitimden tut sağlığa kadar bu taaaaa çok eski zamanlardan beri insan merkezli olmaktan çok uzak, sistem merkezli. Millet mi devlet içindir, devlet mi millet içindir? Bu sorunun yanıtı herşeyi değiştirir. Bu memleketin dış politikası da malesef insan merkezli olmadığından dolayı bu savaşların içine rahatlıkla çekilebilir bir ülkeyiz. Coğrafya diyorsan al sana o beğenmediğimiz israil. ileride başına neler gelir bilinmez ama adamlar insanlarının güvenliğini ön planda tuttuğu için attıkları adımlar güvenlik, para, hakimiyet üzerine kurulu. Birbirlerine bağlılıkları da bunun üzerine yağ bal oluyor ama, en başında değişmesi gereken insana bakış açımız. Bir devlet dememelidir ki bizim insanımız her halükarda savaşa girer ardına bakmadan. Devlet olarak sen önce olabildiğince savaştan uzak, güvenlik içeren politikalar yapacaksın ki en son ihtimal olarak gelsin savaş.
        ···
      10. 10.
        0
        iyi de zaten millet nasıl olsa savaşır mantığıyla gidilseydi çoktan girmiştik savaşa dediklerine kısmet katılıyorum devletin hataları vs tabi ki olmuştur. Fakat benım fikrime göre suriye meselesi bizim için çok büyük bir tehdit. Kırdıysam, hakaret ettiysem özür dilerim bu arada
        ···
      11. diğerleri 8
   tümünü göster