/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +535 -80
    Lise 4. Sınıftaydım farklı bir okula naklimi aldırmıştım okulun ilk haftasıydı. Yeni tanıştığım arkadaşlarımla yemekhaneye gittim çay aldık ordaki bir masaya geçtik. ben yanında yemek için atıştırmalık birşey almaya giderken birden birine çarptığımı hissettim.
    B:ben
    K:kız

    B: özür dilerim
    K: önemli değil
    Kız 1.70 boylarında kahverengi saçları ve mavi gözleri vardı bu okulda gördüğüm en güzel kızdı. 1 2 saniye bakışıp devam ettik. Ertesi gün yine aynı yerde karşılaştık bu sefer yanında bir erkek vardı. Ben masada oturken o da yanıma oturdu sonra farketmeden muhabbet etmeye başladık biz konuşurken kızın yanındaki çocuğun bakışındaki nefreti farketim.
    Biraz daha muhabbetten sonra kız bana çıkışta bir kafeye gideceklerini söyledi ve istersen sende gel dedi bende gelirim dedim. Sınıfa gittikten sonra sıra arkadaşım muhammet e kızla ilgili sorular sordum tanıyormuş anlattı ismi buse imiş yan sınıftaymış o yanındaki çocuğun adının semih olduğunu söyledi semihin her hafta kız değiştiren huur çocuğunun teki olduğunu öğrendim sonra okul çıkışında saat 4 gibi kafeye gittik.
    Buse,ben, semih ve 4 kişi daha vardı geçtik
    Masaya oturduk semih yine muhabbeti kendinde toplamış masadakilere yeni alacağı arabayı anlatıyordu. Bildiğiniz zengin huur çocuğu işte ortam rahat bir ortamdı. Arada bir ay kızım sen nasılsın veya iyiyim bebeğim gibi muhabbetler yapıyordu. Arabayı anlatırken yaparken bana döndü ve senin araban varmı dedi. Ben ihtiyaç duymuyorum henüz ,evim yakın diye geçiştirdim. Oda bir anda tabi ihtiyaç duymazsın senin arabada taşıman gereken bir şeklin yok yürüsende olur diye ezmeye çalıştı cayını yudumlayarak, o anda çay elinden kayıp üstüne döküldü sağ kolu boydan boya yandı ve o anda, keşke o şeklin çayı düzgün tutabilmenide sağlasaydı dedim. Herkes birden gülmeye başladı semih kafesen çıkıp gitti 5 dakika sonra buseyle muhabbet etmeye başladık
    1 saat geçtikten sonra o 4 kişi gitti ve başbaşa kaldık. Buse; bizi şu semihin saçma konuşmalarından kurtardığın için teşekkür ederim dedi. Bende çay bardağına teşekkür etmen gerek diye olayı gırgıra vurdum gülümsedi ve çok tatlısın dedi o an bi şaşırdım yani beyler kendimi tatlı veya yakışıklı bulmuyordum ortalama bir tipim vardı. Neyse kafeden çıktıktan sonra buseye gideceği yere kadar eşlik ettim sonrada ayrılırken görüşürüz dedi ve yanağımdan öpüp gitti.
    --Rez alın devdıbını anlatıcağım.
    Edit: neyse çögüleyenlerinde canı sağ olsun
    ···
   tümünü göster