/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +70 -5
    ulan amina koduklarim yok sokakta karton toplayan cocuk, yok 10 yasindaki cocuklarla parkta yemek yedim,yok pazarci teyzeleri uzmeyin . Mazlum-Der mi lan burasi huur cocuklari sabahtan aksama kadar calisiyorum geliyorum suraya egleneyim diye sozlugu ekşiye cevirmissiniz amk. Ulan tum dunyada insanligin basindan beri kötü seyler oluyor zaten ve olmaya devam edecek gibecem nedir bu duyarli vatandas tripleri.

    Bu sozlugun temasi bu degil. Depresif bozukluklariniz varsa gibtirin gidin deniz fenerine, kimse yokmu dernegine orda takilin. Amk evlatlari ya. Onceden kimsenin cuku bile vermeye ugrasmadigi gibik entryler simdi trend oluyor. Serkan kapat şu uyelik alimlarini ve sozluge sıkı yonetim getir . Boyle liseli nutellaci bebelerede basin siligi gecin modlar.

    Sozlugun ana temasi, dusunce yapisi kaydi lan onedio, haberler.com, ekşi,darulaceze,ihh karisimi bisey oldu. Ah ulan ah nerde o eski enlargeyourpenis reyiz, acmayin dedelerciler, twitteri giberten bilo31 reyiz, tum abazalara ayni bulusma noktasini verip yakasinda gulle bekleten organize tayfa... Modlar uyumayin sozluk amaci disina cikiyor ve bu sitenin turkiyede baska alternatifi yok. Serkan daha fazla uye ve para icin altin yumurtlayan tavugu kesiyorsun. Sozluk bitme noktasinda hala sansin var gereksizleri temizle uyelik alimlarini kapat.



    Edit: Eger bu sozlukte hâla benim gibi dusunenler varsa sizde bu acitasyon baslik acan primci picleri gordugunuz yerde seri eksileyin ve altina entry girmeyin ki uste cikmasin beyler.


    ···
   tümünü göster