/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    Tembel haber sitesi editörlerinin yeterli haber çoğunluğuna ulaşılamadığı zamanlarda koyduğu anası gibişik yüzeysel anadolu çomarlarının meslek algısına hitap eden doldurma haber başlığı şablonudur.

    Casting olduğu milyon ışık yılı öteden belli olan malın biri çıkıyor. Atıyorum mesleği avukatlık olsun. Adama anayasa mahkemesi başkanının yannanı kaç santimdir gibi meslekle alakalı görünen ama saçma sapan, hayata dair trickli bir soru soruyorlar. Bilemiyor Sonra bu gerizekalıların tabiriyle sosyal medyayı sallıyor. Programın reklamı yapılıyor. Namı yürüyor falan.

    Tesadüf bu ya, plazmanın öbür tarafındaki cühelanın günlük hayattan aşina olduğu 3-5 bilgi kırıntısından biri oluyor. Adam bilemiyor, bu anadolu çomarı tanesi cevabı biliyor. Sonrası; Avukat yannanı bilemedi bah hele la salağa bah hele la ahaha salah haha oluyor. Ulan bi etrafına bak, kendine bak. Beceriksizler toplumunda garipsediğin duruma bak dıbına koyim. Sen avukatın onu bilip bilmemesiyle uğraşacağına önce mangal söndürmeyi öğren pekekent. Sıçmayı bilmeyen adam birilerinin sözde mesleki cehaletini sorguluyor ya ben hiç bi şi demiyorum amk ya
    ···
   tümünü göster