/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    Beyler muhtemelen okuyunca "ağda yaptırmış yumuşak bin" gibisinden şeyler diyebilirsiniz ama anlayın halimi... Kot giyince kot bollaşıyor. Yürürken haşır haşır sesler çıkıyor beyler artık.Öyle kıllıyım ki hani orman.. cidden orman.. Neyse konuya dönelim. Arkadaşım vardı ömer, dedi olum tatile gidicez antalyaya yazın,sen de gel falan filan. Aklıma ilk bacaklarım geldi. Anneme falan sordum oraya buraya git bilmem ne falan. Neyse gittim spa merkezi gibi takumsu bi yere. Kadın geldi çekik gözlü dedi ki uzan bakalım. Gibimin üstüne havlu koydular bacaklar açıkta, kadın dedi işimiz uzun..

    Sonra ağda sıvısını(ne taksa artık) sürdü mendile yapıştırdı bacağıma.Ne kadar kötü olabilir ki dedim,hem sıcakladı bacağım bi garip hoş hissettim. Sonra kadın çekti mendili ve benim o anda bağırıp kadını tekmelemem bir oldu. Kadın geri uçarken ben bağırmaya devam ediyordum. Ayağa kalktım bi baktım çıplağım amk, noldu diye gelen başka bi kadın beni gördü ve çığlık atarak geri koştu.Yan masada duran pantolonu aldım geçirdim üzerime koşa koşa uzaklaştım oradan. Taksiye bindim.Eve doğru giderken pantolon hafif kırmızılaştı. Parayı verdim eve çıktım soyundum bi baktım deri kalkmış gibko bi duruma dönmüş bacak.Bol bir şeyler giydim batikonla temizlenip hastaneye gittim. Artık o bölgede kıl çıkmıyor amk.. Epilasyona mı gireyim napayım bilmiyorum.

    Okuduğunuz için saolun beyler.. Benim kadar olur musunuz bilmem ama siz sis olun çok kıllıysanız sakın ağdaya başvurmayın...
    ···
   tümünü göster