/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +393 -21
    Toplanın beyler başlıyorum anlatmaya,

    Başkası gibi hiç öyle rezerv alın vs diyip tane tane anlatmayacağım konuyu direk tek entry de anlatıyorum.

    Bundan 3 yıl önce eski iş yerinde bi kıza bildiğin deli gibi aşık olmuştum, gözüm ondan başkasını görmüyodu amk. bildiğin büyüledi beni amk karısı.

    Her istediğini yaptırıyor beni parmağında oynatıyordu. Dışarıya çıkalım, gezelim, bana şunu al, beni şuraya zütür. Her seferinde de kendimi ona hizmet ederken buluyodum.

    Kullanıldığımı hissetmeye başladım ama şeytan tüyü var amk karısında, ha bu sefer olur belki diye her seferinde buna kanıp peşinden gidiyodum. Ha bu arada o bana yaptıklarını başkalarına da yapmaya devam ediyomuş bu sırada sonradan öğrendim bunu.

    Neyse gel zaman git zaman ben bundan kendimi bi şekilde çekmeyi başardım, daha sonra aynı sektörde çalıştığımızın şirketin daha üstünde bi şirketten iş teklifi geldi kabul ettim.

    Şimdi farklı şirketlerdeyiz ama biz müşteri pozisyonunda olduğumuzdan tabi bunlardan üst seviyedeyiz, daha üst bir konuma gelmiş oldum. Öyle havalı biri değilimdir artisliğim falanda olmaz tabi ama farklı bi ortam farklı bi iş vs olunca doğal olarak bu karıdan tamamen ilişiğimi kestim

    Ama tabi arkadaş ortamımız ortak olduğundan ara sıra görüşmeye devam ediyoduk ortak ortamlarda ama ben buna hiç pas vermiyorum selam bile vermiyorum o dereceye geldim.

    Neyse bi gün beni aradı, kısaca özet geçti sana yaptıklarımdan dolayı pişmanım çok özür dilerim, seni gerçekten özlüyorum, arkadaşlığını özlüyorum vs diye buluşup konuşmak istediğini belirtti.

    Bende bir süre oyalayıp daha sonrasında teklifini kabul ettim. Daha önceleri sevgilim olması için karşısında yalvardığım hatta kapısında ağladığım kız şimdi karşımda benden af diliyor pişmanlığını gizleyemiyordu.

    Daha fazla uzatıp abartmaya gerek duymuyorum, aynı günün akşamında eve zütürdüm (zaten yollu amk daha önce nişanlanmış geri ayrılmış falan) ben bunu evde soyduktan sonra, ben sana mı kaldım lan diyip gibtiri çektim. Köpek gibi ağlaya ağlaya evden çıktı gitti.

    Ben bu kız için cebimden paralar verip özel hastanelere zütürdüm hastalığında yanında oldum, bilet parası yoktu ailesinin yanına gitmesi için uçak biletleri aldım, evinden aldım yemeklere zütürdüm hediyeler aldım bildiğin köpek oldum kendimi rezil ettim çevreme. Ama aldığım bu intikam ilk defa beni rahatlattı. Ben kimseye böyle şeyler yapamam diyen adam 1 amk karısı yüzünden kişiliğimi değiştirdi.

    Artık o saf salak adam yok, hak edene hak ettiğini vereceksiniz arkadaşlar gerisi boş.

    Demek o ki hiç bi zaman kaçan kovalanır lafına inanmazdım başıma geldi, gerçektende doğruymuş..
    ···
   tümünü göster