/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3 -2
    Lisede bi öğlen lavaboya sıçmıştı biri yada birileri (evyemi ne taksa işte oraya) bunun kim oldugu bi türlü bulunamadı her sabah törende müdür yardımcısı cavit bunu yapanı bulacağını söylüyodu ve aradan geçen 2 hafta sonra bulduda . Şimdi nasıl bulduğunu ve ip uclarını alan daraltarak nasıl birleştirdiğini anlatıyım . Bir sabah cavit törende sonunda oraya onu yapanı tespit ettik dedi ve başladı anlatmaya.
    Cavit:o gün diğer öğretmenlerle dışkıyı incelediğimizde üstünde bulduğumuz musakka parçaları ve yapanın ishal olması bizi zanlıya zütürdü . Malum günde yurtta musakka dağıtılmıştı bu sayede zanlının yurttan biri olduğunu anladık . ishal olması işimi dahada kolaylaştırdı o gün bildiğimiz 2 kişi hastaydı okulumuzun çalışkan ve efendi öğrencisi Erkan ve ne mal olduğunu siz daha iyi bilirsiniz yiğitcan. Zanlının erkan olma ihtimali olmadığını düşündüğümden yiğitcan'ın kıyafet dolabından buldugum saç teli ve dışkı örneğiyle yaptırdıgım dna testi sonucu oraya sıçanın yiğitcan oldugunu tespit etmiş bulunmaktayız.

    ve yiğitcan okuldan atıldı sırf tuvalete yetişemiyeceğini anladığı için lavaboya sıçtı diye sırf ishal oldu diye sizce eğitim sistemi nereye ilerliyor ?
    ···
   tümünü göster