/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +77
    O gün akşama kadar bi camın dibine gittim bi markete gittim , bir ihtimal karşılaşırız diye pervane oldum dıbına koyim..
    Gece uyumak istiyorum ama kız aklıma geliyor ve ya o kız değilse ya başkasıysa diye kendi kendimi tribe sokuyorum. Sonra ya o kızsa karşısında heycanlanırsam ne tak yicem diye ikinci bir tribe giriyorum. Ne yapacağımı şaşırdım beyler...
    Bir sağa dön bir sola dön derken uyuyakalmışım. Sabah uyandım direk telefona baktım , arayan yok , aklıma kötü kötü şeyler geliyor , acaba kıza bişey mi oldu diye , kız hakkında hiç bir şey bilmiyorum hatta kim olduğu bile meçhulken bu kadar nasıl merak ediyorum diye kendime sormadım diyemem..
    Artık kız arar umuduyla kahvaltı yaparken telefonum yanımda , içeriye giderken yine yanımda , hatta lavaboya bile soktum telefonu dıbına koyim. Bir ihtimal çalar diye...

    Artık yavaş yavaş ümidi kesmeye başladım , dedim bi markete gidim sıcak çikolata alim içerim. indim aşağıya markete girdim reyonlara yöneldim ve kalbimin lastiklerini eritecek hıza ulaşmasını sağlayan o gördüğüm kızla karşı karşıya buldum kendimi.. Göz göze 2-3 sn bakıştıktan sonra kız gözlerini kaçırdı biraz utanarak , fakat ben gözlerimi alamıyordum. Yavaş yavaş süzüyorum fakat aklım sadece yüz kısmında , masmavi gözler.. up uzun kirpikler.. yanakları kıpkırmızı.. saçları dümdüz ve sapsarı..
    Hayallerimin prensesi karşımda duruyordu resmen beyler..
    Ben orda mal gibi dalmışken kıza hiçbir şey diyemedim , kız gitti ve bende kendime saya söve eve geçtim..

    = Devam Mı Beyler? =
    ···
    1. 1.
      +18 -4
      hikayenin sonunda kızı gibmezsen ben seni giberim devam
      ···
    2. 2.
      +1
      Ee panpa sonra nolmuş
      ···
   tümünü göster