/i/İnanç

İnanç
  1. 101.
    +1
    @1-2 Arkadaşlar. Bütün sorularınıza cevap vermek için sözlüğe kayıt oldum, Normalde kayıt düşünmüyordum . Fakat bu yazıyı okursanız sevinirim. Kimseye inanmayın arkadaşlar, Size saçma sapan konuşan şeyhlera Şıhlara . Yalancı ve sahtekarlara. Dini temel kaynağından öğrenin.
    Arapçada her kelimenin bir ebced degeri vardır. Kamer suresi 1-2 ayetlerde saat yaklaştı ve ay yarıldı ayetinin ebced degeri toplamı kameri yıldan normal takvime çevrildiginde 1969 dur. 1969da da bildigimiz gibi insan oğlu ilk kez aya ayak basmış , VE ORADAN'KÜREK ÜREK TOPRAKLAR ALMIŞ , Hatta aydan aldıkları topraklar NASA özel birimlerinde incelenmiştir. bir kaçı üzerinde tarım deneyleri yapılmıştır.
    Kertenkele öldürüp sevap kazandınız diyen din alimi bozuntularına inanmayın. Peygamber bizim gibi bir insandan başkası değildi. Onun görevi iletmekti, Onu ilahlaştırmayın. Zaten muhafazid peygamberden Kuran'a göre mucize istiyorlar. Ve oda diyorki Mucize allah katındadır. Ben size melek olduğumu söylemiyorum , Size mucize Getirdigimide, ancak bir ve tek olan Allah'ı bildirmek için buradayım.
    Lütfen Dini temel kaynağından öğrenin. Oradan buradan duyduğumuz şeylerle karşımızdaki Ateistleri yenemeyiz.
    (parmağıyla ikiye yardı. cidden çok bilimsel çok mantıksal arkadaşlar. Sizden isteğim biraz düşünmeniz.) iyi günler dilerim hepinize.
    ···
   tümünü göster