/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 101.
    +2
    Okurları ile ilgisini veya bağlantısını hala anlamış değilim Atsız'ın kafa tası ölçtüğü iddianla. Romanlarını okursan ideolojik bir mesaj kaygısı gütmediğini görürsün. Kendini davasına vermesi de karşıt görüşlü bile olsan saygı atfedebileceğin kadar iyi bir insandır.
    ···
    1. 1.
      -1
      Niyet meselesinde değilim ben. Aslına bakarsan Hitler de niyet bakımdan o kadar kötü bir insan değildir. Sadece nefretle beslemiş kendini. Nefreti o raddeye gelmiş ki onu zirveye taşımış.

      Neyse niyet bakımından bütün ideolojik önderler zaten iyi niyetlidir. ideolojisinin ekonomik dayanağı ve genel olarak yönetim teorisi yok. Ayrıca sadece bir kısıma hitap etmesi çok bencilce görüşler.

      Fakat kusura bakma fakat çevresindeki bütün milletleri düşman bellemiş adamın akıl sorunları olduğu barizdir.
      ···
    2. 2.
      0
      Dost olmadığını söylemekle düşman bellemek ayrı şeylerdir ama sende bilirsin ki uluslararası ilişkilerde dostluk değil çıkar ilişkileri kurulur. Ben Atsız'ın iyi niyet sahibi olduğundan bahsetmedim aksine kötü niyet sahibidir ve bence de bazı durumlarda iyi niyet sahibi olmamak gerekir. Özellikle ufak bir hatanda birçok insanın canı yanacaksa iyi niyet en büyük hata teşvikçisi olur.
      ···
   tümünü göster