/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1526.
    +35
    Hikaye bitti beyler.

    Okuyanlara, entry girenlere, şukulayanlara, uykusunu bölenlere, dün gece saat 03:44 e kadar benimle beraber hikayeyi yaşayanlara, eski sözlük ruhunu yaşatanlara, beğenenlere, beğenmeyenlere, kısacası ben hikayeyi yazarken bu sürece bir şekilde dahil olan herkese teşekkürler.

    Buse liseden katilim * eski sevgilim bile diyemiyorum, olanları biliyorsunuz zaten, Meriç en yakın arkadaşımdı, 3 yıldır görüşmüyoruz, sebep sadece Buse değil, yolları ayırdık bir şekilde. Selim abi ? Selim abi lisede bizden 2 devre büyük bir abiydi, bana sürekli, o kız huur vazgeç o ayaktan derdi, kantinde bizi beraber görürse yanına çağırır vazgeç o kızdan huur o kız, derdi.

    Olay yaşanalı 5 sene oluyor, kalmış işte bilinçaltımda bir şeyler, yazdık çizdik kurguladık bir şekilde, böyle bir şey çıktı ortaya. Kızılayda günlerce ağladığım doğrudur, elimde tuttuğum resim hala duruyor.

    Hiç kimse hikayenin adını sormamış, buna çok şaşırdım, merak edenler için bırakayım buraya, hikayenin adı Vazgeçmeli-h

    Hadi eyvallah beyler, perşembe yada cuma geceleri hikayeler altincisına bakın bence, bayamlik reyis yeni bir hikaye yazmaya başlamış olabilir.

    Öpcük öpcük *

    Devam mı şair ? Tamam.
    ···
    1. 1.
      +4
      hayran kaldım vesselam altinciyi böyle verimli hikayelerle doldurduğun için teşekkürler sana
      ···
    2. 2.
      +1
      Efso bir hikaye
      ···
   tümünü göster