/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +83 -2
    Lan beyler harbiden zoruma gidiyor lan , şu parasızlığın gözü kör olsun lan , ha çok şükür geçinip gidiyoruz ama ne bilim bazen adamın harbiden zoruna gidiyor .

    üni son sınıfta okuyorum kızların çoğunun zengin sevgilisi nışanlısı var , her birinde öküz kadar tek taş bir birlerine anlatıp duruyor, sen az bişey yaklaşıp hisslerini belirtmek istediğinde ise şöyle bi süzüyorlar
    amk ben bu amk sefilini napim
    bakışı atıp uzaklaşıyorlar ,öle bakımsız falanda dolaşmıyor ha ama biliyorlar abi kimin ne olduğunu.

    misal 2 sınıfta bir kızla arayı bayağı iyi yapmıştım gerçekten iyi birisiydi, çok iyi anlaşıyorduk ama ne hikmetse benle olmayacağını başka birini bulduğunu söyledi , üzüldüm ama yapacak bişey de yoktu .

    iyi hatırlıyorum valilik parkının ordan karşıdan karşıya geçerken gördüm , benden biraz büyük hali vakti yerinde birinin koluna girmiş sım sıkı sarılmış yanımda geçti gitti ve gözümün içine bile bakmadı , ulan ne kadar üzülmüştüm be .

    hayatta her zaman olumlu baktım panpalarım ,bir şekilde mutlu olmaya çalıştım ama insan bazı gerçekleri değiştiremiyorsun , FAKiRSiN OLUM iŞTE... kabullen bunu .

    Hiçbir zaman fakir edebiyatı yapmadım ama insanında gerçekten bir dolma noktası varmış ve insan bunu yaş geçtikçe anlıyor.

    yaş oldu 25 bu yıl okulda bitecek kısmetse ama mezun olunca napcan ki yine bir zengin köpeğinin yanında askeri ücretle işe
    başlıyacaksın ve en kötüsü ne biliyor musunuz ?

    Size gelen kızlar o zengin hali vakti yerinde olan dallamalardan geri dönen kızlar olacak hep 2. el 3.el piyasası şeklinde yani,

    nese ya gece gece içimi döktüm saçmaladım işde hatamız olduysa affola

    iyi geceler
    ···
   tümünü göster