/i/Tespit

  1. 1.
    +409 -14
    1. Pablo Escobar
    interpol ve DEA (Amerikan uyuşturucu ile mücadele birimi) tarafından aranırken oğlunu beyaz sarayı görmesi için Washington'a zütürmüş ve oğlu ile beyaz saray önünde fotoğraf çekilmiştir.
    2. Mark Gubin
    Milwaukee sakini olan Mark, havaalanının yakınında bulunan evinin çatısına uçakla gelen yolcuları trollemek için büyük bir yazı ile ''Cleveland'a Hoşgeldiniz'' yazısını yazdırmıştır.
    3. Yunanlar
    Odysseus'un Truva surlarını aşmak ve şehre gizlice girmek için yaptırdığı tahtadan at maketi. Plana göre Akhalılar savaştan çekiliyor gibi gözüküp, geride çok büyük bir tahta at bırakırlar. Odysseus ve diğer seçkin komutanlar atın içine gizlenirken, diğerleri denize açılıp gemileri Bozcaada'nın arkasına,
    Troyalıların onları göremeyeceği bir şekilde gizlerler.
    4. Victor Lustig
    Victor kendisini bir devlet yetkilisi olarak gösterip sahte evraklarla Eyfel kulesini iki kez satmayı başarmıştır ve bundan gerçekten de büyük para kazanmıştır. Üstelik soy ismi Almaca'da komik, alaycı anlamlarına gelmektedir.
    5. Oliver Bickar
    Alaska sakini olan Oliver sönmüş bir yanardağ olan Edgecumbe dağına sırf şaka olsun diye 70 tane araba lastiği atmış ve ateşe vermiştir.Şakası işe yaramış ve tekrar faaliyete geçen yanardağ haberleri tüm dünyada duyulmuştur.
    edit:trend olmuşum lan
    edit2: beyler bu kadar ilgi için saolun amacım trend di amacıma ulaştım
    ···
   tümünü göster