/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +23 -4
    Lise zamanlarimda başımdan geçen bir olayı anlatıyorum beyler dinleyin.

    Lisedeyken bizim sinif okulun otopark kısmına(arabalari parkediyolar yani o yüzden otopark dedim yoksa lüks bi okul değildi) bakıyordu. Biz de zaten manzaramız taktan, bi eğlence yaratıp kendimizi eglendirmeye çalışalım dedik.

    Bulduğumuz yöntem çok heyecan verici ve zevkliydi. Balgam yarışı. Bitane arkadaşla balgam atma yarışı yapmaya başladık. Heyecanli kısmı bu değil ama. O balgam attığımız yere idarecilerin odasının cephesi de bakıyordu.

    Balgam ata ata balgam yarışı sarmamaya başlayınca artık kıl olduğumuz hocaların arabalarına balgamlarimizi adeta bir güdümlü füze edasıyla cdıbına kaputuna veya envai çeşit yerine atiyorduk. Bu daha heyecan verici ve zevkliydi.

    Biz işi çığrından çıkarmıştık ve kantinden kek yiyip artık daha yoğun aromalı balgamlar üretmeye çalışıyorduk. Başarılı oluyorduk da. En son bir gün başımıza helen bir olayla balgam atmayı bıraktık.

    ilk olarak ben balgamimi firlattim yogun aromali sarı ve kuş takumsu bi şekilde arabanın cdıbına lök diye yapıştı. Zevkten 4 köşe olmuştum arkadaşım okadar yetenekli olmadığı için ben yendim diye başlamıştım sevinmeye. Sonra bu pekekent nasıl olduysa (doping yedi heralde kantinden oç) bi salladi salya sümük 2 kilo balgam çıktı uçarak arabanın on cdıbına yapıştı. Arabanın cdıbını kıracak sanmadim değil. Biz ikimiz mutlulukla  camdan bakarken arabanin içinden sevmediğimiz muallak hoca çıkmasın mı. O bize bakıyor biz ona. Söylediğim tek laf "hasgibtir" oldu.

    Ondan sonra bu oç bizi şikayet etmiş bide tam huur dölü olduğu için okulun ortasına çekti arabayı bu seneyi kazasız belasız atlatmak istiyorsaniz bu arabayi yikiycaksiniz öğle arasında dedi. Amiınakodumun oğlu bide öğle arasında istiyor ki herkes görsün rezil olalım. Hademelerin temizlik malzemelerini verdiler bizde balgam attığımız arabayı ellerimizle temizledik.

    Not: Bunu okuyorsan anana avradina balgam atayım kahpe soyu seni.
    ···
   tümünü göster