/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Liseyi beraber okuduk onunla. Oda hasta Beşiktaşlıydı benim gibi. tez canlıydı biraz. hani deriz ya el freni yok diye. Hah tam da öyledi attillam. Hiç unutmam bi gün fizik sınavında hoca kagıtları dagıtıyor özellikle uyardı açmayın kagıtları dedi. atillaya verdi arkasına geçti. tabi durur mu bizimki hemen çevirdi kagıdı. yüksek sesle " ananı gibeyim sorulara bak" demez mi. sonra özür diledi tabi hocadan.

    e tabi lise bitti. bizimkinin en büyük hayali asker olmaktı. boy var pos var. oldu tabi. Astsubay Çavuş Atilla Kaya.

    biz gittik üniversite okuduk. üniversite bitti. Üniversitede bi kız arkadasım var kardeşim gibi sevdiğim. Duydum ki onunla evleniyormuş aradılar konuştuk. Ulan nasıl mutlu oldum anlatamam. 2 tane cok sevdiğim insan hayatını birleştiriyor. 3-4 ay önce nikahları törenleri oldu. ordaydım tabi. bide özlemişim 2sini. mutlulukları gözlerinden okunuyordu. tabi pek görüşemedik nikah telaşesi. sevilen bir asker oldugu için telefonları susmuyor. arayan arayana. Daha sonra görüşmek üzere sözleştik. Kendisi mardinde oldugu için eşini zütürmedi. düğünde yapmadılar. Eylül ayındaydı düğün. Bu eylül. Gün sayıyordu atillam.

    Akşam üstü eve geldim wP'dan bi mesaj attı sevdiğim bir arkadasm. haberim yok tabi nusaybinde patlama oldugundan. kanka kötü bi haberim var atilla sehid olmuş. kan beynime sıcradı. o an ne yapcagımı bilemedim. google girip nusaybin patlama atilla kaya diye arattım siz düşünün. yok tabi düşmemiş daha isimler. saatlerce yalvardım Allahım o olmasın diye. bide dedim ulan o değil başkası olsa ne olacak. başka bir ana başka bir eş başka bir kardeş olsa üzülmeyecek mi. Beklenen kara haber geldi tabi. 6 yiğidin arasında atillam da var.

    ulan ne olacak şimdi. kim verecek bunun hesabını özenle büyüten anasına. Kim verecek bunun hesabını 5 aylık eşine. onca kurulan hayaller.

    şunları yazarken bile gözlerimden yaşlar süzülüyor. Başımız sagolsun.Şüphesiz mekanı cennet Atillamın. Ne diyelim Vatan sağolsun...
    ···
   tümünü göster