/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +789 -34
    Gün itibariyle gib (sözlük istatistik kurumu) tarafından hazırlanan istatistikler elimize ulaşmış bulunmaktadır.

    Sözlükte aktif olarak yazarlık yapan (henüz silik veya çaylak yeme şerefine nail olamamış) 500.000 kullanıcıya ait istatistikler bir hayli şaşırtıcı.

    Genel tabloya bakıldığında :

    Sözlüğün yarısından fazlası kız arkadaşının tuvaletine ishalli yada kanlı sıçmış olup, geriye kalan diğer yarısı incelendiğinde ise cin, vampir, kasiyer, karabasan, belagiben ve ortalığın dıbınakoyan gibi yaratıklarla yakın temaslarda bulunup birebir mücadeleye girmişlerdir.

    Yine bu segmentler içinde milli olan, sevgilisinden kazık yiyen, fakirlikten gına gelmiş, teyzesini giben, kuzeninine dil atan yazarların sayısı 400bine ulaşmış durumda.

    Daha ayrıntılı istatistiklere bakıldığında ise sözlükteki herkesin birer xört ve eşşek fıkrası bildiği, buna ek olarak serkan inci fıkrası bilenlerin sayısınında 200binlere ulaşmış olduğu bilinmektedir.

    Ayrıca sözlükte 12.5 milyon ayar başlığı bulunmakta olup, android gibi bir işletim sistemi bile bu kadar ayar yapılmasına izin vermemektedir.

    Tanım : gib (sözlük istatistik kurumu) tarafından hazırlanan incisözlük istatistikleridir.

    Edit: Format kaygısına karşı farkındalık başlığıdır beyler, ayık olun. Eski dostlara selam olsun.

    Edit2: Seven dostlara duyurumu yapayım, yeni hikayemi bu perşembe yazıyorum, hepinizi beklerim. Seviyorum sizleri, biliyorsunuz. Öpcük öpcük.




    Deli falan değildim ben, bileklerimi kesmiştim sadece. Yaşamlarına devam edebilmek için herşeyden vazgeçmeyi göze alabilen insanlar, bu kadar değerli bir kavramdan, yani hayattan, nasıl tek bir bistüri hamlesiyle vazgeçtiğimi anlayamamış, bana deli demişlerdi. Anlamadıkları bir diğer şey ise bistüriyle kestiğim aklım değildi, yalnızca bileklerimdi.
    Bileklerimde iki uzun çizgi, çizgilerde 53 sıkı dikiş, dikişlerde ise yaşıyor olmanın getirdiği karşı konulamaz yaralar vardı.

    Filmlerden izlediğiniz kadarıyla az çok bilirsiniz akıl hastanelerini, insanlar beyaz giysiler içerisinde hastane bahçesinde sırıtarak dolaşırlar. Bu bahçelerde yalnızca bir adet bank bulunur ve o banka yalnızca başrol oturur.

    Bu hikayede başrol benim. Ben bayamlik reyis, rezervelerinizi alın başlıyorum.
    ···
   tümünü göster