/i/Tespit

  1. 1.
    +64 -15
    annesinden utananın annesini gibiyim
    ···
    1. 1.
      +6 -4
      kes be kes beni daha ilkokul bebesiyken terkedip giden sonra ben para kazanmaya başlayınca birden annem olduğunu hatırlayan kadının teki. tam bir para peşinde koşan akpli işte aq.
      ···
      1. 1.
        +4
        olum ben okumadım lan yukardaki yazıyı. annenden az huur değilmiş kardeş geçmiş olsun
        ···
      2. 2.
        +3
        ulan dışarda kavga ederken biri bana huur çocuğu dediğinde kızıp saldırmam gerekirken anamı nerden tanıyolar acaba diyorum. yani senin dediğine de kızmadım. e kızmadığım için bu laf üzerine saldırıya da geçmiyorum. millet beni korkuyorum falan sanıyor. kadının varlığı yokluğu hepsi zarar aq hayatımı kararttı lan.
        ···
      3. 3.
        +4
        e huur çocuğu yukarda anneni gibiyim dediğimde niye kızdın bir tek bana mı kinin? aq ben sövünce mi değerli oluyor annen neyse kardeş cidden geçmiş olsun insanın annesini sevmemesi kötü aq annenin dıbına koyim kardeş ben de stres atma peşindeyim kusura bakma bak sen böyle dedin diye sövüyorum ha. bak ben seni şimdi takibe alcam cidden zoruna gitmiyosa ara ara annene söverim.
        ···
      4. 4.
        +1
        yok panpa söv sıkıntı yok da et iki olman dolayısıyla bazı şeyleri açıklamam gerekti ondan öyle oldu.
        ···
      5. 5.
        +1
        ya seni bana allah gönderdi desem günah olur ama kardeş ben annene ara ara söverim zaten şu ara moaralim bozuk ee doğal olarak siniriliyim. alınmadığına çok sevindim adamın dibisin huur çocuğu. kız kardeşin falan varsa bak yanlış anlama hoşlanmadığın herhangi bir aile ferdin varsa söyle onlara da söveyim.
        ···
      6. 6.
        -2
        kız kardeşim yok da dayım var mesela malın teki. erkek ama söv istersen yine de.
        ···
      7. 7.
        +3
        valla iş görür kardeş karısını falan da katarım, harmanlarım yani bişiler bir de dayın böyle ayva göbekli bi huur çocuğuysa iyi gider.
        ···
      8. diğerleri 5
    2. 2.
      0
      akpli gibme bence
      ···
   tümünü göster