/i/Para

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Öncelikle hepinize selam binler. birinci nesil yazarınız olarak saygınızı kabul ettikten sonra bayagıdır sözlüğe girmediğimi belirterek hepinize içten öpücüklerimi sunuyorum.

    sözlüğe neden girmiyorum çünkü yeni sisteme gözüm alışamadı bir de iş güç olduğundan pek zaman ayıramıyorum . eski gececi tayfa beni tanır.

    gelelim mevzumuza öncelikle burda çoğunuz işssiz sabahtan akşama kadar bilgisayar basında 31 çeken tiplersiniz inkar etmeyin aq bende öyleydim.

    şimdi çok az bir eforla kendi işinizi nasıl kuracagınızı nasıl para kazanacagınız öğreticem size amme hizmeti vericem. bunu neden yapıyorum sizin gibi binlere acıdıgım için.

    bakın şimdi robert kiyosaki nin 'zengin baba yoksul baba' diye bir kitapı var bunu okudunuz mu? okumadıysanız günde bir 31 az çekip okuyun dıbınıza koydurtmayın.

    Beyler benim üniversitede bu sene bitiyor. bize okullarda (isterse tıp fakültesi olsun) para için çalışmayı öğretiyorlar. parayı kendimiz için çalşıtırmayı öğretmiyorlar. (ayık olun)

    Artık kendi işinizi kendi sisteminizi kurmanın zamanıdır. geç kaldığınız hergün sizin için kayıptır.

    Ben size diyorum ki sıfır sermayeyle hiçbir ücret ödemeden kendi işinizi kuracaksınız. kendi sisteminizi oluşturacaksınız. ve en önemlisi bunu bilgisayar oyunlarından dizilerden 31 den mahrum kalmadan yapacaksınız.

    her gün işe gitme patrona kendinizi begendirme zorunlulugunuz olmayacak. çalışma saatlerinizi çalışma şartlarınız çalışma ortdıbınızı çalışma arkadaşlarınızı kendiniz belirleyeceginiz bir iş.

    daha ne duruyorsunuz amk. salak mısınız siz olm. gidip ona buna amelelik yapacagınıza emeğinizi zamanınızı kendi işinize harcayın.

    panpa kafama yattı bende bende artık züt büyütmeyim bişeyler yapayım para kazanayım cebime para girsin diyen varsa bana şimdi dm atsın.

    yarım saat daha burdayım panpalarım. gecede gelicem hadi öptüm si
    ···
   tümünü göster