/i/Araba

arabalar insanın kişiliğini yansıtır.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +1
    Bu kadar saldırganlık neden bilmiyorum. Polo ve Golf'ün tasarımından bahsederken Jetta ve Passat ile karşılaştırman çok zekice tebrik ederim. Aynı markanın AA ve BA klasmanındaki birer HB ve birer Sedan arabalarının birbirlerinden çok farklı olmasını beklemek zaten anca bir tavsiyeden yola çıkarak zihniyetime laf atabilecek kapasitede birinden beklenirdi.

    Kaktüs iddialı tasarım olabilir buna kimsenin bir lafı yok. ( En azından benim yok ) Bana göre arabadan biraz anlayan bir erkek birazda aldığı arabayı sevecek, mezun olduğunda, evlendiğinde, ailesiyle tatile gittiğinde de gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir araba istiyorsa Kaktüs iyi bir seçim değil. Bu benim fikrim burda gelip aptal aptal atar gider yapmanın alemi yok. 2015 Model Kırmızı bir Opel Corsa'm var çok şükür beni fazlasıyla idare ediyor. Başlarda renginden dolayı şüpheyle yaklaştım ama sonra seçimimin gayet güzel olduğunu farkettim. Aynı ülkenin farklı standartlarının ürünü olan bir araba sahibi olarak Polo ve Golf'ü önerdim. Arkadaş arabası, kanka arabası, atlayıp gezip tozup içini tak zütürdüğünde 10'ar lira verip iç dış yıkattırma arabası benim gözümde Polo ve Golf sıcak geliyorlar yani anlatabiliyor muyum ?

    Fikirlerinize uymayan insanların lafının üstüne çıkmaya çalışmak yerine birazcık insan gibi konuşup orta yolda buluşmayı öğrenin.

    • Kaktüs ne yaa takum gibi araba, Fransız bi kere. Fransızın şarabını içecen, karısını düzecen, arabasını almayacan huhuahauhaha *
    ···
   tümünü göster