/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2 -1





    Benim bi dedem var beyler tam fırlama adam yolda gördüğü genç kızların zütüne falan bakar böyle sürttürmeye çalışır falan. Neyse bigün bu geldi benim yanıma bilgisayar başında oturuyorum o sırada bende neyse
    Dedem: D, Ben:B

    D: La sıpa bana bi feyzuk açalım
    B: Dede ne diyon ya bu yaşta ne facebooku
    D: Nenen göçeli 15 sene oluyor yeter artık dayanamıyorum dedi

    ulan diyorum içimden dede senin ceset hala nasıl ölmedi bi yandanda eposta falan açıyorum neyse arkadaş aradı beni dışarı gel kanka önemli birşey konuşacam diye neyse dedeme ben gidiyorum gelince açarız dedim oda birşey demedi neyse. O günde metin2 pvp oynasım gelmiş arkada metin2 pvp yi de açık bıraktım.

    Akşam geldim bi eve ne görüyim dedem bi ayağını kaldırıyor arşa yere vuruyor. Dedim dede dur nabıyon amk diye işte güçlü vuruş atıyorum alttaki gavat televizyonun sesini kıssın diye. Ben olaylara anlam veremeden bu duvarda asılı olan kılıcı aldı ve zütüme soktu. Noluyor falan diyemeden böyle kılıcı çıkarttı oh şimdi genişlemiştir dedi. Çıkarttı cesedi bi anda oha amk 25 santim kafası hariç damarlı daha ölmemiş. Dede dur nabıyon amk diyip kaçmaya çalışırken bu bi soktu haşmetliyi bana gözüm karardı amk. Buda böyle bi anımdır.
    ···
   tümünü göster