/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
http://www.imgim.com/9933incij7050811
  1. 1.
    +33 -2
    Öncelikle size lisedeki coğrafya hocamdan bahsedeyim; saygısızlığa tahammülü olmayan, kendi kuralları içerisinde ders anlatan kopya çekeni yakaladığında zütünden kan alan hanım hanımcık orta yaşlı bayan.

    Coğrafya sınavı olucakmışız haberim yok o gün öğrendim. Hoca zaten illet nasıl geçicem diye kara kara düşünüyorum. Velhasıl girdik sınava. Kopya da çekemiyorum hoca cin gibi. iki üç soru yapıp koydum kafayı sıraya. Önümde sınıfın huuru oturmuş, açmış bacaklarını yörük ağası gibi, kopya çekiyor. Beyler ben öyle tahrik olduğumu hatırlamıyorum hayatımda.

    Neyse benim dalga hareketlendi. Attım elimi cebime yana doğru yatırıyorum. işte o an hocayla göz göze geldik. Kesin osbir çekiyoruz sandı eyvah halimize diyorum. "Kopya mı çekiyosun sen" diyerek çemkirmesiyle herkes sınavı bıraktı, bana bakıyor. Elim hala cebimde. "Yok hocam, ne kopyası" diyebildim. Dikildi başıma "Çıkar elini cebinden, terbiyesize bak bir de hayır diyor" kem küm ediyorum bende. En son "Çıkar cebindekileri, emek hırsızlığı ayıp bu yaptığınız yakışıyor mu delikanlı adama" En son mecburiyetten çıkardım eli cepten. Elimi çıkarmamla kendi elini daldırması bir oldu. Ağır çekimde gördüm o elin cebime girmesini. Başladı hoca söylenmeye "Bak bak bide rulo yapmı... ". Devdıbını getiremedi beyler sustu kaldı . On dakika iz bırakacak bi tokat yedim. Hoca domates gibi oldu koşa koşa tuvalete gitti.

    O günden beri dalgayı kendi haline bırakırım beyler. Olur olmadık yerde özgürlüğünü kısıtlamayın.

    Edit: Beyler huur evladının biri başlığı çalıp paylaşmış, trende girmiş. Ne denir bilmiyorum. Trende girmesi umrumda değil. Verdiğim emeğin çalınması zoruma gitti.
    ···
   tümünü göster