/i/Tespit

  1. 1.
    +36 -2
    Fake Sıralaması:
    1- Düşük seviyeli fakeler:
    Bu fakeler bir ünlünün mankenin futbolcunun vb fakeini açarlar kimseye zararları yoktur en fazla iddia kuponu paylaşırlar.

    2- Düşük seviyeli ezik fakeler:
    Bu fakeler kısaca arkadaşlarına hava atmak için hesap açıp gerçek hesabıyla sevgili gibi gösterir ve ilişki durumu paylaşırlar.

    3- Lamer fakeler:
    Başta çok masum görünse de kanınıza girdikten sonra bir link atarak hesabınızı çalabilirler.

    4- Klagib fakeler:
    Hepimizin bildiği Alev Ateş, Aleyna Şeker, Merve Kaya, Gizem Taş gibi adından ve pp sinden anlayacağımız fake lerdir 2016 da gülüp geçeceğimiz fakelerdir ama 2009 da olsanız dıbınıza koyacak derecede tehlikeli fakelerdir.

    5- Yeni nesil kız fakeler:
    Bu klagib Alev Ateşin güncellenmiş halidir çok tehlikelidir sizi bile kandırır. Pelinsu adında bir fake açar takipçi kasar beğeni hilesi yapar bir sürü gerçekçi foto koyar anlayacağınız fake hesaba kendi hayatından daha çok önem verir. Gerçek bir kızdan daha azgın daha samimidir ve daha çok trip atar. Kanmamanız için hiçbir neden yoktur.

    6- intikam fakeleri:
    En tehlikeli fakelerdir üsttekinden bile, çünkü üstteki bunu eğlence veya popi olmak için yapar intikamcı ise acı çektirmek ve kötülük yapmak için... Genelde reddedilmiş veya sevdiği kız tarafından ezik görülmüş kişiler tarafından açılır. Gözünü intikam bürümüştür. Eline düştüğünüzde sizinle her türlü uğraşır. Numaranızın, fotoğraf ve ifşalarınızın her yere yayılması an meselesidir.

    7- Sosyal mühendisler:
    Genelde birçoğu pgiboloji konusunda araştırma yapmış, insan ve sistemi hackleme konusunda uzmanlaşmış kişilerdir. Yukarıdakiler gibi genelde boş amaçlar için sahte hesap kullanmaz, kandırıp ele geçirdiği hesabı ya para için ele geçirir, ya da kandırdığı kişinin bilgilerini kullanarak kendisine illegal para yapar. Aynı zamanda ikna uzmanıdırlar. Kesinlikle farkedemezsiniz. isterse elde ettiği bilgiler ile hayatınızın düzenini alt üst edebilirler

    Edit: darkhellpunk yazmıştır...
    ···
   tümünü göster