/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +18
    Gün geçmiyor ki ülkede bir enteresanlık daha yaşanmasın.Ülkenin en büyük bilgi paylaşım portalı inci sözlukde artik kriptolu mesaj devri basladi. Bilindigi uzere fbi ile ortak bir guvenlik projesi yurutuluyordu. Sanal ortamlarda insanlarin bilgilerine ulasilip bu bilgilerle cesitli munzurluklar yapildigini soyleyen fbi genel baskani Skitutanyus; bundan boyle inci sozlugun namusu benim namusumdur diyerek sozluk yazarlarinin yuregine su serpti.

    Sitenin sahibi, purosu ağzında zükü bağzında by yağli sac Sirkan inci : acikçasi pipim de bile değil ben cebimin yırtık olmamasına bakarim, sitenin zamı yanmış zaten tak yoluna gidiyo. Ülke suriyelilerden sözluk liselilerden çekiyo. Edindigim bilgilere gore son zamanlarda ilkogretim kademesinden bile üye olan zumkirikler varmis. Yaksınlar sözlüğü su veren itfaiyenin hortumunu zükeyim diyerek görüşünü belirtti
    By yağli saç sözlerine," gecen yilki secimlerde oyuma karsilik vaat edilen iki koli makarna ile bi teneke yağ hala elime ulaşmadi yetkililerin bu konuda üzerlerine düşeni yapmasini istiyorumu"da ekledi.

    Yazarlar ise mahremiyet sinirlarinin zorlandigini söylerken by yagli sac Sirkan inci yi istifaya davet ettiler.Bu konuda son derece tutucu olduklarini belirten sözlüğün emektar yazarlarindan "döştekisonkıl" ise ilerleyen zamanlarda Sirkan beye ultimatom verebileceklerinin sinyalini verdi.
    Bununla beraber "beyler doluşun arşiv uçuruyorum" diyen zalım arşivciler pm lere gelen bu şifreleme yönteminden ötürü artık prim yapamayacaklarını belirtelerek inlerine çekildiler.
    Sözlüğün önde gelen yazarları sözlükte gizli saklı olmaz diyerek uygulanan şifreleme yöntemini sivil entrysizlik yaparak tepkilerini gösterdiler.

    Edit:Trend olmuşuz beyler hepinize birer muck...
    ···
   tümünü göster