/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -4
    Neyse iste bununla ciktik yola eve gidiyoruz dedi iste sana bir hareket gostercem onu yaparken bende squat calisirim falan dedi ben de tamam dedim eve gittik gosterdi hareketi sonra basladi squat a sonra ama bundaki gotun de haddi hesabi yok ki squat yaparken ekstra belli oluyo iste sonra hareketi yapmayi biraktim bunu kesmeye basladim buda anlamis iste beni mi kesiyosun falan diye soruyodu bende yok Estağfurullah falan diye gecistirdim 1-2 gun boyle gecti falan sonra dedim buna biraz iltifat edeyim belki bi gelecegimiz olur falan sonra gittim buna iltifat ettim baya bi dedi bisey mi ima ediyorsun?
    B: Aslinda evet cok guzelsin ve cok iyi bir insansin ve bir gelecegimiz olabilecegini dusunuyorum bunu sonra bir yerde konusuruz istersen boyle ayak ustu olmaz.
    H:Olur tabii ki bu aksam uygunmudur.
    B:Uygundur bildigim restoran var oraya gidelim konusuruz
    Bunu goturdum restorana bu baya bi icti icti sonra kafa kiriklasti bunu vende iyi niyetle eve goturdum o sekilde birakamazdim onu disarida iste bizde kaldi o gece bisey yapmadik. Ertesi gun bana tesekkur etti iste saol beni disarida birakmadin falan diye bu aksam bidaha gidelim dedi ama icki yok dedi. Tamam dedim gittik.Bu yine icti fakat o kadar fazla icmedi sarhos olmadi yani bunu evine biraktim bi kahve icermisin dedi tamam dedim ve gittik bunun evine sonra ben artik kalkayim tarzi bir yem attim bu saatte olmaz gonderemem dedi tamam dedim am yine bisey yapamadik ben salonda yattim o yatak odasinda. Bununla iyice sevgili olmustuk. Sonra baya bi ilerledi bizim iliski yine onun evindeyken askim seni seviyorum ve bakireyim dedi.
    Tak gibi kalmistim orda.Ama bozuntuya vermedim neden bunu soyledin falan dedim. Ozel bisey yasamak istiyorum ve bunj ozel kisiyle yapmak istiyorun seni icimde istiyorum dedi bana. Bununla dusa gittik bu soyundo once bunun memelerini yalamaya basladim yavas yavas dibina dogru iniyordum cok temiz ve purussuzdu kil falan bir tel bile yoktu yalamaya basladim ve benimkini agzina almak istermisin diye sordum
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      biyandan kurgulayıp bi yandan 31 çekerken yazması zor olmuyor mu panpa
      ···
    2. 2.
      +2
      Hiçbir spor hocası evde de çalış demez yalanını gibiyim senin, hadi çalıştın squat nasıl yapıcan hadi yaptın diyelim kalan hareketleri nasıl yapıcan evde at yarra, spor hocası da nasıl bir hocaysa içkinin dibine vuruyor,at yalanı gibem inananı...
      ···
    3. 3.
      -1
      Gercek bir animdir bu
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster