1. 1.
    +18 -5
    öyle yatıyorum.

    neden mi?

    bu aralar bildiğiniz gibi geceleri hava 20 dereceye kadar düşüyor.
    malum önümüz kış hastalık mevsimi.

    ama rahat olun inci yazarları birazdan anlatacağım yöntemle hastalıktan korunacaklar. hemde vicuda binlerce yan etkisi olan aşılardan ilaçlardan almadan tamamen kendi vicudundaki mucize ile.

    1)yöntemimizin ilk adımında sabaha karşı 3-4 gibi yatıcaz ve yatmadan hemen önce saçımızı, donumuzu ve tişörtümüzü ıslatıyoruz sıcak suyla.
    2)hemen vakit kaybetmeden pencereyi açıp, üstümüze bişey örtmeden yatıyoruz, uyuyoruz. sıcak suyla ıslatmamızın nedeni soğuğun uykumuza engel olmaması çünkü uyumamız şart nabız düşmesi ve vicudun gardını indirmesi için.
    3)ertesi gün uyandığımızda ilk olarak ishal belirtisi görücez ve tuvalete gidip sıçıcaz. ama önemli bi nokta ishalde vicut takla beraber su kaybettiği için suyumuzu ekgib etmeyecez.
    4)2. gecemizde de 1ve 2. maddeleri tekrarlıyoruzve uyuyoruz. kalktığımızda yine ishal ve hafif hapşurmalar olacak gün içinde. bazı durumlarda çok hafif burun akıntısı olabilir ama en fazla tek tarafı tıkanır burnun rahat olun.
    5)3. gecemizde de son defa 1 ve 2yi uyguluyoruz ve ertesi gün soğuk algınlığı, grip,nezle ne tak varsa hepsinin belirtilerini gosteriyoruz. amaaaaa yatağa düşecek kadar ağır bir durum yok. maksimum 2 gün dinlenerek tüm hastalıkları silip süpürüyoruz. zaten hava sıcak olduğu için 4 kat hızlı iyileşiyoruz kışa göre.
    6)evet artık kışa karşı bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirdik. nasıl mı?
    vicut tum hastalıkların antikorunu üretti vicudu görünmez bi koruma kalkanına aldı. kışın kar yağarken istediğiniz gibi deri ceketlerinizle dolanabilir sokaklarda fink atabilirsiniz. kış bitene kadar hasta olmayacaksınız. %100 denendi çalışıyor.

    ayıq olun şukumu isterim ;)

    özet isteyen tıp düşmanları için: olum yazın hasta olmaya uğraşın işte kışın çok rahat ediceniz. kat kat daha az hastalık reaksiyonu gosterip kat kat hızlı iyileşiceniz.
    ···
   tümünü göster