/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +58 -9
    Panpalar malum çok asılıyoz çok yakalanıyoz ben de 1-2 yakalanışımı yazayım dedim.

    Lisedeydim okulda azdım baktım derste kalkıp duruyor son dersimizde de sözlü var hoca beni tahtaya kaldırabilir ben ne yapıcam ya sözlüde o esnada kalkarsa diye kara kara düşünürken tuvalette 31 çekeyim dedim. Başladım asılmaya yalnız ferre, dergi bir şey yok zar zor kaldırdım. Tam o esnada hoca geldi tuvalete sigara içen var mı kontrol ediyormuş bin. Pat pat vuruyor hocam işim bitmedi diyom sigara içtiğimi zannediyor gavat. indirmeye çalıştım malafatı yok olmuyor açtım mecburen malafat da ortada gitti velimi çağırdı. Geldi babam mürün odasına geçtik. Müdürün odasında babam da bana bin bin gülüyo amk.

    Bir de Amerikan Pastası var bilirsiniz filmdeki liseli gavat
    nenesinin üsttüne attırıyor sonra da nenesi ölüyor. Ben de benzerini yaşadım. Yurtta yorganın altında 31 çekiyordum oda arkadaşım geldi pat diye odaya tam boşalırken yorganı çekti. Neymiş Telefonunu arıyormuş bütün döllerim çocuğun kafasına geldi amk. Odasını değiştirdi sonradan çocuk mezun olana kadar artık dalga konusu.

    Edit: Panpalar okudum herkesi yalniz benim gibi kerizlik yapmayin kapiyi kilitleyin amk.
    Bir de "31 yaparken yakalanir mi" calinti/ozenti basliktir inanmayan entry tarihine baksin. Hadi benden eyvallah bol osbirler.

    Edit2: @4'ü çügüleyeceğinize şukulasanız trenddik binler.
    ···
   tümünü göster