/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 76.
    +5 -2
    Olum siz salak mısınız? Gerizekalı mısınız? Suriyede olan savaş başka ülkeyle değil. Kendi içinde bir savaş. Başka ülkeyle savaşa girseler, askeriyeye alınıp savaşırlar. Kendi içinde kendi ülkesinde 20'ye yakın bölünmüş grubun hangi birisine gidip kim için savaşacak peki bu adamlar? Esed'e karşı mı mualiflere karşı mı Rusyaya karşı mı?

    Normal bir savaşta ülke tek bir vucut olur, başka ülkenin işgaline karşı savaşılır. Çünkü hali hazırda bir ordu vardır. Burada ordu yok. Bunu bilemeyecek kadar gerizekalı mısınız kardeşim.
    Madem o kadar bilgilisiniz, böyle bir ortamda nasıl ve kime karşı, kimin yanında yer alarak savaşabileceğinizi düşünün, sonra adama laf söyleyin
    ···
    1. 1.
      +1 -5
      Ozaman ulkenin Milli ordusuna katilirsin ulkenin ordusu icin savasirsin bu kadar basit
      ···
    2. 2.
      0
      Evini yaşadığın yeri savunmak için başka bir ülkenin saldırı yapmasına gerek yok Suriye'de de saldıranlar terörist haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır demek sadece laf etmemek değil her türlü karşı çıkmaktır izlediğiniz yolu düşünürsek doğuda da iç savaş oluyo oraya giden asker ordaki korucu şehit oluyor da Suriye'de evini ailesini memleketini koruyan şehit olmucak mı at gözlüğüyle bakmayın ayrıca müslümanlar arasında diye ölsünler mi direk ailenize evinize saldırı olsa müslümanlar yapıyo deyip kaçacak mısınız ?
      ···
   tümünü göster