/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +25 -5
    Herşey şuna bakar: tip ve liderlik vasfi bu kadar basit.
    ···
    1. 1.
      +3
      liderlik vasfı gösteren kişinin kendi mekanında( fedaileriyle birlikte ) olsa dahi zeki ve konuşmasını bilip karşısındakini her alanda alt edebilecek kararlı kişinin karşısında ağır ezileceği gerçeği

      yada bir diğer taraftan bakacak olursak, liderlik vasfı derken neye göre kime göre liderlik? sözde liderlik ettiği ezik loserlerin düşünceleri seni ne kadar bağlıyor? 3. seçeneğin ise tenhada sıkıştırma felsefesine bağlanabilirliği?
      ···
      1. 1.
        -1
        1.teori diyelim ona cevap olarak, bir insan baskın bir karakterdeyse (lider) bir ortamda zaten karşısındaki kişiye kendisinin ezilme fırsatını vermez. Eğer vermişse karşısındaki gerçek bir liderdir zaten.

        2.teoriye cevap olarak, lider kişi belli bir kişiyi yönetir, amaçları doğrultusunda hareket ettirir. Beni veya seni bağlaması önemli değil, 'loser' diye tanimladiğin kitle o kişiyi benimsemiştir. Kızlar bunu bir güç ve akıl unsuru olarak görür. Bu da kişiye artı olarak döner.

        3.teoriye cevap olarak, fiziksel şiddet herkesin başına gelir konumuz o değil. Benim anlatmak istediğim kızların ilgi duyduğu erkeklerden bahsettim.

        Not: bir lider olmadim hiç bir zaman olamam ve olmak da istemem. Ayrıca asla senin tabirinle 'loser' olmadım.
        ···
      2. 2.
        +2
        Kanka akıllıyım zekiyim , liderlik vasfım da var , güzel kokarım , yakışıklısın derler , tatlısın derler . Ama çok ta gibimde olmadığı için dert de dinlerim , anlatırım da , canım sıkılnca boş ta konuşurum , her taka da gülerim pozitifim çünkü , ayarı da iliklerine kadar veririm . Ama dediğim gibi gibimde oomadığı için başkasının görüşü kendim olurum ve gayet mutluyum .
        ···
    2. 2.
      0
      1. teori için biraz daha düşünmem gerekebilir. haklılık payın olabilir

      2.si için ise loserler tarafından odak noktası olan kişiye ilgi duyan kadının o kişiyi körü körüne güç ve akıl unsuru olarak görmesi durumu, kişiye + olarak dönmesi ihtimali vesaire halinde;

      a- kadının kalitesi oradaki loserlerden daha farklı farklı değildir. sevilmeyi hak etmeyen güvenilmesi en güç nefret edilesi boş insan tiplemesi 1
      b- bu loser kadına arkanı dön bile dememesi gereken *asil bizlerin* şu anda burada bunu konuları herkesin içerisinde konuşarak bile prim verdiğimizi(anlayışı kıt cahil loser kekolar vasıtasıyla) gerçeği..
      ···
   tümünü göster